Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 6 jul 2019

Dat wordt rennen! Deze week scoor je véél groene kamerplanten bij de Aldi

Liefhebbers van planten opgelet! Vanaf aanstaande donderdag kan je weer bij de Aldi terecht voor ontzettend veel toffe, groene kamerplanten. De Aldi folder week 28 staat er namelijk helemaal vol mee. Je hebt keuze uit veel verschillende planten, van vetplanten en cactussen tot varen-soorten.

Dus trek je schoenen aan en sprint alvast naar de Aldi, want deze deal kan je niet weerstaan.

Groene kamerplanten uit de Aldi folder week 28

Op de website van de Aldi zien we dat het over onder andere de cactus en kalanchoë gaat, maar als we zelf even verder kijken zien we nog veel meer mooie groene kamerplanten op de foto’s. Wat dacht je van de Aloë Vera, een Dieffenbachia, Tradescantia een kleine Alocasia en verschillende palm soorten?

Voor zo veel verschillende planten kunnen we natuurlijk geen gemakkelijk verzorgingsadvies. Waar je cactussen en vetplanten een paar weken droog kunt laten staan, hebben andere groene kamerplanten weer 1 tot 2 keer per week water nodig. Check daarom altijd goed de waterbehoefte van de plant als je een nieuwe groene aanwinst in huis haalt. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. De kamerplanten kosten mét pot slechts €3,99. 

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor andere groene kamerplanten. Ze staan al op ons nachtkastje te shinen. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige week bij de Lidl een leuke alpaca bloempot met vetplant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dat wordt rennen! Deze week scoor je véél groene kamerplanten bij de Aldi
Sluiten