Wat dacht je van groene eettafelstoelen?

Hoe mooi zijn deze groene eettafelstoelen? Waar iedereen al snel voor zwart, wit of houten stoelen gaat, gingen de bewoners van dit huis voor een lekker opvallend kleurtje. En dat pakt verrassend stijlvol uit!

Net als paars, is fel- of lichtgroen een kleur die we niet zo zouden kiezen voor ons interieur (behalve natuurlijk in onze shitload aan planten… en vooruit, donkergroen velvet vinden we ook prachtig). Maar na het zien van dit huis – en dan doelen we vooral op de eethoek – zijn we helemaal om.

Het koele groen matcht prachtig met het warme roestige rood uit de vloerkleden. Ook het hout uit de ronde eettafel zorgt voor de nodige balans tussen warme en koele elementen.

Deze compleet houten keuken (met uitzondering van het keukenblad) geeft de ruimte een aardse sfeer.

Tada: aanschouw hier het bewijs dat een gouden eye catcher élke ruimte een stukje beter maakt (mocht je dat tot nu toe nog ontgaan zijn). De simpele slaapkamer krijgt meteen meer elegantie door deze opvallende gouden lamp naast het bed.

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

MEER LEZEN

Meer inspiratie voor de eetkamer? Je kunt ook een mix van verschillende stoelen kiezen. Of ga voor fluwelen eetkamerstoelen!

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Wat dacht je van groene eettafelstoelen?
Sluiten