Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 4 mei 2021

Groene binnenkijker: dit Zweedse huis staat vol met planten

We zouden Roomed niet zijn als we weer een prachtige binnenkijker voor jullie hebben en we zouden Roomed 贸贸k niet zijn als deze niet helemaal vol staat met planten. We zeiden het in de titel al: een groene binnenkijker dus.

Het huis heeft niet alleen echte planten maar ook planten op het behang. Kijk snel met ons mee naar binnen zodat je ook kan genieten van dit plantenwalhalla 馃挌

Een groene binnenkijker

Grote kamerplanten, kleine kamerplanten en ook bloemen vind je hier terug. Planten brengen sfeer in huis en maken elke ruimte uniek. Wil je ook meer planten in huis maar weet je niet goed welke je wilt? Lees dan dit artikel even:

Keuzehulp bij planten kiezen: zo kies je een kamerplant die perfect bij jou past

Appartement vol met planten
Bron: Bolaget

De woonkamer

We beginnen even in de woonkamer. Het Perzische tapijt met de houten meubels cre毛ren een knusse en unieke look. De Monstera plant steelt toch wel echt de show in deze kamer. Hij is groot, groen en je kan er eigenlijk niet omheen.

Woonkamer open haart
Bron: Bolaget

Even vanaf de andere kant: wauw wat een schattige open haard. Hij is redelijk klein maar geeft wel veel sfeer in de woonkamer. Heb je zelf ook een open haard? Z贸 decoreer je jouw open haard.

Planten behang woonkamer
Bron: Bolaget

We gaan nog even door op de woonkamer want dit is niet iets wat we jullie willen ontnemen om te zien: een prachtig natuurlijk behang van planten. Of zijn het toch bloemen? Het staat in ieder geval erg goed. De witte piano voor de muur geeft een mooi contrast.

eetkamer vol met planten
Bron: Bolaget

De eetkamer

Een, twee drie, vier… Wij raken de tel kwijt bij het tellen van het aantal planten in deze kamer. Het zachte zonlicht dat naar binnen schijnt geeft de kamer een zachte natuurlijke look. We hebben in ieder geval niet gelogen toen we zeiden dat dit een groene binnenkijker ging worden.

Groene binnenkijker
Bron: Bolaget
Groene binnenkijker rode kamer
Bron: Bolaget

De bovenverdieping

Als we naar boven lopen zien we, naast groen, ook veel rood. De muren zijn scheef en je kan vanaf de trap de slaapkamer inlopen.

De slaapkamer verrast je met een dieprode kleur op de muur en iets wat nog meer opvalt: een prachtig rood gordijn. Dit unieke gordijn sluit een ruimte af waardoor er geen rommel meer te zien is.

Waarom donkergroene muurverf hoog bovenaan onze wishlist staat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Groene binnenkijker: dit Zweedse huis staat vol met planten
Sluiten