Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 28 sep 2018

Een grijze studio met prachtig hout en mooie hanglampen

Een kleine studio inrichten kan knap lastig zijn. Je wil al je spullen een mooi plekje geven én genoeg ruimte overhouden om normaal rond te lopen. Dat is namelijk ook niet onbelangrijk. Deze grijze studio laat precies zien hoe je dat kunt doen in stijl. 

De studio heeft een knusse slaapkamer, woonkamer met open keuken en een lieve gang. Het eerste wat ons opvalt is de warme sfeer. Het grijze met bruine kleurenpalet geeft de ruimte een moderne en warme uitstraling.

Prachtige ramen en fijne planten

De muren in de woonkamer zijn aan de ene kant spierwit, en aan de andere kant van de kamer donkergrijs. Tegen het zwarte aan zelfs. Het is een kleine ruimte, maar er zijn zes heerlijke ramen die veel licht binnenlaten. De drie planten die voor het raam staan, zijn lekker origineel en vooral fijn omdat het niet dezelfde planten bij elkaar zijn. Onze favoriet van deze drie is overigens de cactus.

Er ligt een mooie houten vloer die goed combineert met de houten salontafel. Het vaasje op tafel met plukbloemen is ook een plaatje. Onder de tafel ligt een zacht vloerkleed en op de bank ligt een fijn dekentje dat goed past bij de kussentjes. Alles wat je nodig hebt om lekker te kroelen op de grijze bank.

Lief eethoekje

Tegenover de bank staat een lief eethoekje met niets meer dan een houten tafel en twee stoelen. Op de tafel staat een gouden kandelaar en een bruine geweven dienblad. De muur is versierd met een schilderij, kalender en een gouden antieke kandelaar. Boven de eettafel hangt een prachtige zwarte, ronde hanglamp. Ook erg leuk en praktisch is de kapstok tegenover de eettafel.

grijze studio

Het eerste wat ons opvalt in de keuken zijn de drie schattige lampen. Deze lijken op de grote lamp die boven de eettafel staat. De keuken oogt erg modern en de witte tegels geven het een klassieke twist. En zijn de peren op het aanrecht niet om op te eten?

grijze en bruin kleurenpalet

Een doorlopende slaapkamer

De slaapkamer is net een klein hutje en meer dan een bed past er niet in. De kamer wordt enkel door een muurtje gescheiden van de woonkamer. Vanuit bed kan je heerlijk naar buiten staren en ook hier zien we dezelfde soort lampen als in de woonkamer en keuken. Opvallend en erg leuk is dat deze lampen rode bedradingen hebben.

grijze en bruin kleurenpalet grijs

Naast het bed leunt een mooie gouden spiegel tegen de muur. Dit geeft het een nonchalante look al helemaal met de tas die aan de spiegel hangt. Ook hangt er een lief schilderijtje aan de muur. Erg handig is de fijne stoel die er staat, want daar kan je gemakkelijk je schoenen aan- en uittrekken.

grijze en bruin kleurenpalet

Vond je deze studio mooi? Dan zou je deze studio’s ook eens moeten bekijken:

  • Deze kleine studio heeft dé perfecte indeling
  • Deze studio is dé inspiratiebron voor iedereen die klein woont
  • Uit deze stijlvolle studio haal je veel inspiratie als ook jij klein woont

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een grijze studio met prachtig hout en mooie hanglampen
Sluiten