Inspiratieboost: 50 tinten grijs… in de gang

Inspiratieboost: 50 tinten grijs… in de gang

Een gang is meestal al rommelig genoeg van zichzelf: losse schoenen, jassen, sjaals en sleutels die overal rondslingeren. Daarom is het een goed idee om de styling van de ruimte rustig en clean te houden. Ga bijvoorbeeld voor een grijze gang!

Grijs geeft dezelfde rust als wit, maar het is toch net iets persoonlijker en opvallender. Minder standaard. Wij hebben een aantal prachtige voorbeelden voor je opgezocht. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

Ferm Living

Als je nog een stapje de persoonlijke richting op wilt doen, kun je gaan voor een leuk printje in plaats van een effen muur. Zo maak je van je hal meteen een leuke binnenkomer. Zorg wel dat je in dat geval de rest van de gang rustig houdt qua meubels en accessoires.

House Doctor
Entrance Makleri

Toch liever wit op de muren maar wel een grijze gang? Speel dan met verschillende accessoires. Je kunt bijvoorbeeld net zoals in het voorbeeld hierboven verschillende dunne plankjes ophangen en die vullen met je favoriete magazines en tijdschriften. Als je nog wat extra kleur wil kun je schuin voor dit alles bijvoorbeeld een groene plant neerzetten.

Entrance Makleri
Stadshem
Stadshem

MEER LEZEN

Meer inspiratie opdoen? Check onze speciale pagina toegewijd aan de gang voor eindeloze tips en mogelijkheden.