Grijstinten eentonig? Dit huis bewijst het tegendeel

De meeste interieurs hebben altijd wel íéts van een kleurelement. Anders wordt het geheel immers snel saai of eentonig. Ook wij deelden deze mening, totdat we dit appartement tegenkwamen. Wat een fantastisch interieur, en dat met enkel grijstinten!

Vaak zie je dat grijze interieurs gecombineerd worden met een flinke dosis planten voor het nodige groen, of een warme kleur vloer hebben waardoor het geheel niet te ‘kil’ wordt. Maar dat is dus heus niet altijd per se nodig! Scroll snel verder en je zult zien waarom.

De eethoek is een lichte open ruimte. Door de grote raampartijen valt het daglicht mooi gecentreerd naar binnen. De eetkamerstoelen hebben allemaal net een ander tintje, maar wel dezelfde vorm. Dit geeft in plaats van een speels effect, juist een heel elegante look. De ruimte is niet té gestyled, maar er is wel duidelijk goed over nagedacht. Het allermooiste vinden wij het enorme schilderij met de zwart-wit getekende vrouw aan de muur. Dat is pas een sterk staaltje statement art!

Check in dit moodboard de coolste interieurs waar kunst de absolute hoofdrol speelt.

>> Een lust voor het oog: de allermooiste flat lays

Van alle marmeren keukenbladen die we op Roomed gezien hebben, is deze variant absoluut een van de mooiste. Marmer is natuurlijk altijd een prachtig materiaal, maar in combinatie met het grijze kleurenpalet van dit interieur komt het koele natuursteen nog mooier uit.

>> Inspiratieboost: de mooiste keukens met een touch of marmer

Met wat leuke kruidenplantjes, een paar mooie flessen olijfolie en een zout- en pepermolen kun je je keukenblad al snel heel gemakkelijk leuk en gezellig aankleden.

>> Inpsiratieboost: een minimalistische look in de gang

In de slaapkamer pronkt een prachtige Calathea in de vensterbank. Ook dit is een goede manier om kleur toe te voegen aan een interieur vol grijstinten. De Calathea heeft namelijk prachtige bladeren met een rood-paarse ondergrond die subtiel gekleurd licht door laten schijnen als er daglicht tegenaan valt. Benieuwd naar meer planten met gekleurde bladeren? Check ons lijstje hier!

entrancemakleri.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Grijstinten eentonig? Dit huis bewijst het tegendeel
Sluiten