Grijstinten en groene planten in een Zweeds appartement

In dit appartement domineren de grijstinten. Nu klinkt dat misschien in eerste instantie een beetje saai, maar dit interieur bewijst het tegendeel. Door voldoende af te wisselen met groene planten, witte elementen en houten meubels creëer je een mooi evenwichtig interieur. In vrijwel elke ruimte is gekozen voor een grijstint op de wand en een wit plafond om de hoogte en ruimtelijkheid te behouden. Behalve in de kinderkamer. Daar is gekozen voor een witte basis en een paar kleurrijke accessoires.

Het appartement heeft een woonoppervlak van 76 vierkante meter en ligt in de buurt van Göteborg. Oude elementen, zoals de sierlijsten langs het plafond en de zichtbare houten balken, geven het appartement een authentiek karakter.

In plaats van stalplaats voor glazen en karaffen dient de bar cart hier als verzamelplaats voor onder andere boeken, de Monstera plant en accessoires.

Aan de wand hangt een Tomado wandrek. Wil je zelf ook zo’n boekenrek? Je kunt er eentje maken met spullen van IKEA (check de hack hier).

Stylingtip: je kunt natuurlijk veel meer dan lijsten en kunstwerken aan de muur hangen. Wissel af met lege lijsten, spiegels en andere decoraties voor een persoonlijke look.

Als alle kleuren en elementen in je interieur rustig zijn, kun je best kiezen voor één item dat net iets meer opvalt. In de keuken is daarom gekozen voor een gouden lamp, die de ruimte net even een bijzondere touch geeft.

Benieuwd waar je dit leuke vloerkleed voor in de kinderkamer kunt kopen? Je vindt het verkooppunt het via deze inspiratieboost!

Wil jij de gang opnieuw stylen? Lees hier waarom een ronde spiegel een goede keuze is voor in de gang en check ook even wat ideeën voor de kapstok

Meer inspiratie voor grijstinten in huis? Bekijk dan ook even dit appartement!

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Grijstinten en groene planten in een Zweeds appartement
Sluiten