Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 6 sep 2018

Dit grijze appartement heeft niet één, maar twee balkonnetjes

Dit appartement is een grijs paradijsje en heeft een prachtige kleurenpalet van warme kleuren. Bovendien is het huis voorzien van niet één, maar twee schattige balkonnetjes. 

Na een stressvolle dag kom je in een woonkamer zoals deze helemaal tot rust. Benieuwd? Kijk snel verder!

Het eerste wat ons opvalt is de ruimte en rust die het huis uitstraalt. Dit komt door de kleurencombinatie van zachtgrijs, bruin en wit. Maar ook doordat er niet te veel poespas in het huis staat. De grote ramen die de woonkamer omringen dragen ook bij aan de fijne sfeer.

Boven de salontafel hangt een bijzondere houten open lamp. Ook staan er prachtige kamerplanten. Wij zijn helemaal weg van de muur die de woonkamer van de keuken scheidt.  Een handige manier om deze twee ruimtes duidelijk te scheiden, zonder dat het ten koste gaat van het interieur.

De master bedroom straalt ook enorm veel rust uit. Kijk eens hoe mooi het bed is opgemaakt met lieve kussentjes en veel lagen. Lees vooral deze tips om je eigen bed als een pro op te maken. Ook in deze kamer hangt een mooie houten lamp. Daarnaast heeft de kamer een inloopkast en een lief balkonnetje. Wat heeft een mens nog meer te wensen?

Verstopt eetplekje

Achter de muur in de woonkamer staat de eetkamer en weer daar het hoekje om vind je de keuken. Zijn het niet allebei prachtige plaatjes? De lange smalle keuken is van alle gemakken voorzien en kijk eens hoe mooi de zwarte tegels zijn.

Blauwe details

De badkamer is knus en heeft een prachtig lichtblauw bad met een bijpassende wasbak. Ook de groene bladeren in de badkamer zijn erg fijn. De kleine zwart, wit en grijze tegels geven het geheel net dat beetje extra. Het is misschien niet een grote badkamer, maar er staan genoeg kasten voor je badkamer spulletjes.

De home office is een heus prachtplaatje! Er staat niet veel in, maar meer dan genoeg om je zakelijke gasten te ontvangen. De twee bruine stoelen passen mooi bij de lamp die boven het bureau hangt. Het grijze schilderij past ook erg goed in de kamer, omdat het kleurenpatroon van de kamer hier helemaal in wordt doorgetrokken.

Niet één, maar twee balkons

Als er iets leuker is dan een lief balkon dan zijn dat er twee! De grootste van de twee grenst aan de woonkamer. Deze heeft een ronde vorm en er staan twee bamboe stoelen en een schattig tafeltje. Op de grond staat een mooie plant in een geweven houten plantenpot. Het tweede balkonnetje is ook voorzien van een mooi setje en grenst aan de master bedroom. Op tafel staat een grote plantenpot met groene bladeren.

Nog meer appartementen met grijze details bekijken?

 

Bron: Ahre

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit grijze appartement heeft niet één, maar twee balkonnetjes
Sluiten