Dit Scandinavische interieur is alles behalve een grijs muisje

Een interieur met veel grijstinten klinkt saai en niet echt sprekend. Maar als je het op de juiste manier doseert en combineert, kun je een grijs muisje omtoveren tot een ware showstopper. In dit appartement gaan de grijstinten smaakvol hand-in-hand met sfeervol blauw en fris wit. Om door een ringetje te halen!

>> waarom grijsblauw de perfecte basis is voor je interieur

In dit appartement is gespeeld met verschillende tinten grijs, zo sluit alles mooi bij elkaar aan, maar creëer je toch een speels effect. Wist je dat de kleur wit naast grijs ook erg veelzijdig is? In dit artikel leggen we je uit hoe je de juiste tint wit kiest.

Dat een glazen salontafel al lang niet meer ouderwets is en tevens ook een fijne sfeermaker in hedendaagse interieurs, lieten we je al eerder zien. Ook dit elegante exemplaar, met gouden details, tilt de ruimte naar een hoger niveau. Dankzij het transparante glas blijft de kamer luchtig ogen. Ideaal als je klein woont.

Waar in de woonkamer en in de keuken gekozen is voor lichte kleuren, oogt de slaapkamer juist intiemer door de diepblauwe kleur. De kussens en de boekenkast geven het geheel nét dat klein beetje kleur.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Tip voor jou
Spreekt dit interieur je aan? Dan vind je dit appartement vast ook mooi.

Nooks

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische interieur is alles behalve een grijs muisje
Sluiten