Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 17 okt 2018

Een prachtig modern, grijs interieur met een paar accentkleuren

Wie bij een grijs interieur meteen ‘saai’ zegt, moet nog even twee keer denken. Het ligt er helemaal aan hoe je het zelf inricht. Dit moderne interieur met alleen maar grijze muren geeft ons even het goede voorbeeld.

Het appartement laat zien hoe je een grijs interieur alsnog lekker vrolijk maakt met een colour splash hier en daar. Strak, modern en toch lekker huiselijk knus. Met een mooie accentkleur.

Grijs-interieur

Mix & match van prints

Het voordeel aan een monochroom grijs interieur, is dat je kan spelen met verschillende prints. Je kan lekker mixen & matchen, zonder dat het te druk wordt in huis. Zo hebben de kussen mooie prints in meerdere kleuren. Het schilderij heeft ook een mooie print, die juist door al het grijs prachtig tot zijn recht komt.

Grijs-interieur
Grijs-interieur

Blauwe eetkamer stoelen

De blauwe stoelen aan de zwarte tafel springen er meteen uit tegen de grijze muur. Het matcht perfect met het kunstwerkje aan de muur. De bloemen en de appels op tafel maken een prachtig contrast met het blauwe en het grijs.

Grijs-interieur
Grijs-interieur

Deze kant van de woonkamer is juist mooi strak gehouden. Dit vormt een leuk contrast met de gekleurde overkant.

Grijs-interieur

Een colour splash in de slaapkamer

Van de muren, tot het dekbedovertrek tot het zachte vloerkleed: ook in de slaapkamer zijn ze trouw gebleven aan het grijs. Saai? Zeker niet. Dit komt door het perzik-kleurige kleed op het bed, waardoor de kamer ineens als een heel fijn plekje oogt. En de bloem op het kastje matcht er ook perfect bij; net als het schilderij boven het bed. Het zijn de kleine details waar ze in dit interieur heel goed rekening mee houden.

Grijs-interieur
Grijs-interieur

De keuken is helemaal grijs. Het ziet er strak uit en dat is juist fijn voor een keuken.

Grijs-interieur
Grijs-interieur

De badkamer is wel helemaal grijs, maar mede door de grote spiegel daardoor oogt ie heel ruim. Ideaal!

Grijs interieur

Liever eerst even in de sauna voordat je de douche in stapt? Dat kan ook! De combinatie van een grijze vloer en hout zorgt voor een heel klassieke uitstraling. De glazen ramen zijn ook prachtig!

Grijs-interieur
Grijs-interieur

Een Frans balkon

Buiten zitten doe je lekker op je eigen Franse balkon, waar een prachtige groene kleur op popt. Wat leuke bloemetjes erbij en je kan er heerlijk ontbijten. Maar de gedeelde tuin ziet er ook bijzonder uit: je kan alsnog in een eigen hokje gaan zitten. Zo voelt het toch een beetje als je eigen tuin!

Misschien vindt je deze binnenkijkers ook leuk:

Bron: FastasticFrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een prachtig modern, grijs interieur met een paar accentkleuren
Sluiten