Een gouden combinatie: grijs en een bakstenen muur

Dat we bij Roomed fan zijn van een bakstenen muur, dat is vast geen verrassing. Er komen wel vaker stunning bakstenen muren voorbij op onze website. Maar deze combinatie is er eentje voor in de boeken: een grijs interieur en een bakstenen muur. Na het zien van dit appartement ben jij ook helemaal fan, wedden?

Waarschuwing: ondanks dat het súper stijlvol is, is het volledig kleurloos. Dus houd je van kleur, dan is dit waarschijnlijk niet jouw ding. Maar mocht je open staan voor iets nieuws, scroll dan vooral verder.

Hallo prachtige lichte woonkamer! Door de extra grote ramen die van plafond tot bijna-grond reiken (gelukkig is er nog wel een vensterbank waar accessoires en planten op gezet kunnen worden)

It’s all about the details

De subtiele details in dit plaatje zijn prachtig. Zo matcht het patroontje van het kussen op de bank perfect met het vloerkleed, en is er zelfs aan gedacht om geen zwart lichtsnoer te gebruiken, maar een grijze. Zo valt ‘ie extra op, want dat is helemaal niet erg in zo’n industrieel interieur.

Aan de andere kant van de woonkamer zien we deze beauty. Als wij zo’n mintgroene fiets hadden gehad (lees: ik heb zelf een oud barrel dat meer uit roest dan uit fiets bestaat), dan hadden we ‘m ook zeker in ons interieur verwerkt. Al is het maar subtiel bij de voordeur.

Zwart en wit in de mix

Waar de woonkamer zo licht en open was, staat de slaapkamer daar volledig mee in contrast. Met bijna gitzwarte muren lijkt het een donker geheel te worden, maar door het grote raam valt dat uiteindelijk best mee. Over contrast gesproken: andere kleuren dan zwart en wit zien we niet. Oké op het schattige plantje in de vensterbank na dan.

Symmetrie aan beide kanten van het bed, hoe vind jij dat?

Door een grote spiegel op een kast te zetten, wordt er toch nog iets van kleur in het huis toegevoegd. Een spiegel is trouwens altijd een goed idee, want dat de donkere ruimte nog een stuk lichter. Spiegels reflecteren daglicht, waardoor het dus een goede manier is om een donkere kamer niet té donker te maken.

Ook enthousiast geworden van een donkere slaapkamer? Check dan vooral deze binnenkijkers:

Bron: Entrance

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een gouden combinatie: grijs en een bakstenen muur
Sluiten