Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 2 feb 2018

Dit Griekse zomerhuis op het eiland Syros is heerlijk

Dit Griekse zomerhuis op het eiland Syros is een ware droom. Het heeft een enorm langwerpig zwembad met van alle kanten uitzicht op de Egeïsche Zee. Zelfs als je binnen bent kun je volop genieten van de zonnige omgeving. Ook de baai van Plagia kan niet achterblijven en is te bewonderen.

De architecten van Block722 hebben hun stinkende best gedaan om de wensen van de klant in vervulling te brengen. Met uitstekend resultaat, want het is fantastisch!

Griekse zomerhuis

Bij het zien van dit Griekse zomerhuis verlang je toch meteen naar de zomer? De hele dag in je bikini rondlopen, af en toe een duik onder het zonnen door en een heerlijke cocktail naast je bedje. Wij hebben onze koffers al klaarstaan!

betonnen vloer

Het interieur is vrij licht, maar door de natuurlijke materialen, zoals hout, rotan en beton wordt er een warme sfeer gecreëerd.

badkuip slaapkamer

Niet alleen rondom het zwembad, maar ook binnen komt het beton in alle ruimtes terug. Zo ook in de slaapkamer waar de badkuip aan het raam het stralende middelpunt is.

groot terras

Bij zo’n heerlijk zomerhuis hoort natuurlijk ook een zithoekje om ontspannen te genieten van een boekje, van een borreltje in de avond of gewoon om je gedachten de vrije loop te laten. Je wordt overspoeld met natuurlijk tinten wat ons ook een beetje aan de Ibiza style doet denken!

betonnen plank

Vanuit dit kleine betonnen plateau – met zwembad – zie je in de verte de baai van Plagia. Zodra je hier zit ben je echt even helemaal alleen. En moet je dat uitzicht zien: niet normaal mooi!

In Santorini staat ook zo’n geweldig zomerhuis! Kijk maar gauw.

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Fotograaf: Erieta Attali
Architecten: Block722

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit Griekse zomerhuis op het eiland Syros is heerlijk
Sluiten