Grenzen tussen binnen en buiten vervagen in dit huis van hout en beton

Hoewel dit huis van hout en beton middenin de stad staat, is het een heerlijk rustige plek omgeven door groen. Het huis telt twee verdiepingen, heeft geweldig hoge ramen en heel veel stoere betonnen elementen. Daarnaast heeft het architectenbureau achter het design, CR2 Arquitetura, het huis en de tuin op een wel hele gave manier aan elkaar verbonden!

Het ‘tuinhuis’ staat in de drukke miljoenenstad São Paulo tussen voornamelijk hoge gebouwen. Beneden vind je de woonkamer, keuken en een overdekt terras. Boven zijn drie slaapkamers, een lounge en een enorm dakterras.

Wauw, hoe gaaf is deze betonnen trap met houten treden! De woonkamer is dubbel zo hoog doordat een groot deel van de tweede verdieping open is gehouden. Samen met de hoge glazen schuifdeuren zorgt dat voor lekker veel lichtinval en een fijne open sfeer. Zelf ook een hoog plafond? Met deze zeven tips decoreer je een interieur met hoog plafond het best.

Vanaf de bovenverdieping kijk je uit op de open woonkamer. De muren en het plafond zijn bedekt met beton, maar zorgen toch voor een warme uitstraling door de combinatie met hout. Ook hier is het huis met buiten verbonden door een heerlijk groot dakterras. Door de open sfeer lijkt het huis een beetje op een industriële loft.

Hoewel een tuin in de stad niet vanzelfsprekend is, heeft dit huis in São Paulo genoeg groen om zich heen. Als de glazen deuren opengeschoven zijn, lijkt het hele huis zelfs onderdeel van de tuin. Wij zijn fan!

www.cr2arquitetura.com.br

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Grenzen tussen binnen en buiten vervagen in dit huis van hout en beton
Sluiten