Florence
Florence Compact Wonen 12 aug 2014

Grenzen tussen binnen en buiten vervagen bij The Garden Room

Hadden we het laatst nog over zelf opgeknapte pipowagens en stacaravans ergens aan een meer of in een rustig stukje natuur, vandaag vertellen graag even iets over The Garden Room. Want The Garden Room is toch wel een heel fijn huisje om je even in terug te trekken van de hectiek van alledag.

The Garden Room is een oud Victoriaans huisje in Sydney, opgeknapt tot een moderne getaway door Welsh+Major Architects. Het huisje heeft iets weg van een tuinhuis/ kas, maar dan wel zo opgeknapt dat je er heerlijk een paar dagen tot rust kunt komen. Grenzen tussen tuin en architectuur vervagen hier, buiten wordt naar binnen gehaald en andersom dankzij de grote glazen ramen.

Het huisje ligt in een groene oase. Het is expres laag gebouwd zodat het helemaal omgeven wordt door de omliggende bomen. Ruwe materialen als beton en hout zijn gekozen, zodat het langzaam een kopergroene kleur ofwel de kleur van de tuin zal aannemen. Binnen is het vrij simpel gehouden, maar vind je alles wat je nodig hebt om enkele dagen te kunnen verblijven.

www.ignant.de

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Grenzen tussen binnen en buiten vervagen bij The Garden Room
Sluiten