Saaie muur? Deze 4 printables zijn perfect voor je gallery wall (gratis download!)

Het overkomt ons allemaal wel eens, of het nu bij een verhuizing is of omdat je iets nieuws wilt proberen: een saaie of lege muur in huis. Wat hang je daar in hemelsnaam op? Roomed to the rescue, want wij hebben speciaal voor deze momenten vier printables gemaakt die jij thuis kunt ophangen. Eén voor elke kamer in het huis.

Of je nu nog iets leuks zoekt om je gallery wall compleet te maken of om je wc up te spicen, deze printables zijn te leuk om niet uit te proberen.

Printables voor aan de muur

Onderaan dit artikel kun je de printables gemakkelijk downloaden. Je ontvangt eerst een bevestiging van je e-mailadres en na de bevestiging ontvang je de printables direct in je inbox.

Vervolgens kun je ze thuis afdrukken op welk papier je wilt en ophangen in huis. Je kunt de wall art natuurlijk inlijsten en ophangen of neerzetten, maar er zijn zoveel andere leuke ideeën om ze een plekje in huis te geven!

Hang jouw posters bijvoorbeeld op met washi tape. Easy, goedkoop en het staat hartstikke vrolijk in huis (wist je trouwens dat je je huis ook kunt ‘behangen’ met washi tape? Geloof ons, dat kan heel vet worden!).

Zo verwerk je printsin je interieur:

Download onze (gratis!)printables

Helemaal geïnspireerd geraakt? Download hieronder onze printables. Laat je mailadres achter, bevestig je mailadres en ontvang ze direct. Verschijnt de mail niet in je inbox? Check dan je inbox met ongewenste e-mails even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Saaie muur? Deze 4 printables zijn perfect voor je gallery wall (gratis download!)
Sluiten