Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 25 feb 2019

Yes yes yes: hier scoor je gratis planten voor in de tuin

Kan jouw tuin wel een opfrisser gebruiken? Dan hebben we een hele leuke actie voor je: bij de Intratuin kan je zaterdag 23 maart twee gratis planten voor in de tuin scoren. Daar moet je alleen wel iets voor doen: een tegel uit jouw tuin meenemen.

Uit onderzoek is gebleken dat 40% van de Nederlandse achtertuinen volledig betegeld zijn. Zonde, wat daardoor raakt de natuur uit balans. In tuinen zonder groen zie je veel minder vlinders, vogels, bijen en andere insecten die planten hard nodig hebben. Door wat groen in je tuin aan te brengen en je tuin bij- en vlindervriendelijk te maken, nodig je ze uit om bij jou in de tuin te komen. En da’s dan weer hartstikke goed voor die balans.

Tegel eruit, plant erin

Met de actie ‘tegel eruit, plant erin!’ helpt de Intratuin hier een steentje aan bij. Als je op zaterdag 23 maart tussen 10:00 en 15:00 een tuintegel inlevert bij een Intratuin, krijg je hier 2 gratis vaste plantjes voor terug. Je kan maximaal één tegel per klant inleveren, dus het heeft geen zin om je hele achtertuin leeg te halen. Al raden we het natuurlijk aan iedereen aan om je tuin ook ná deze actie nog een stuk groener te maken, want hoe groener hoe beter!

Het doel van deze actie is om de Nederlandse achtertuinen íets minder betegeld, en íets groener te maken. Een top idee, als je het ons vraagt.

Meer lezen over het inrichten van je tuin?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes yes yes: hier scoor je gratis planten voor in de tuin
Sluiten