Inspiratieboost: gouden details in de gang

Inspiratieboost: gouden details in de gang

De gang is (meestal) een kleine ruimte die meer als praktische overgang tussen de woonkamer en de voordeur dient. Je doet er je jas uit, hangt je tas op en trekt je schoenen uit zodat je in de woonkamer lekker op de bank kunt ploffen en het daar niet zo’n rommeltje wordt. Maar de gang kan veel meer zijn dan dat: het visitekaartje van je huis.

En hoe pak je dat nou goed aan, zonder meteen te veel opvallende items in de kleine ruimte te zetten waardoor het geheel alsnog erg druk wordt? Door subtiele, maar stijlvolle details toe te voegen. Wat dacht je van goud in de gang?

Amber Lewis
Gordon-Duff & Linton

Met wat potjes en vaasjes in het goud creëer je al snel de juiste look. Daarbij is het ook nog eens low budget!

My Scandinavian home
My Scandinavian Home

Een barcart is een perfect item voor in de gang. Aan de praktische kant: je kunt er spullen op kwijt en hij neemt niet veel plek in. Aan de styling kant: het staat elegant en door het open design creëer je een luchtige look.

Gordon Duff & Linton

Meer lezen

Meer inspiratie op het gebied van gouden accenten? Wij inspireerde je naast voorbeelden van goud in de gang al eerder met voorbeelden van subtiel goud in de woonkamer. Pak je het liever wat bonter aan? Ga dan gewoon voor een compleet gouden muur. Daar steel je pas de show mee!