Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 15 jun 2021

Te warm in huis? Haal dan meteen deze spotgoedkope mini airco in huis

Twee weken geleden klaagden we nog massaal dat het zo koud en regenachtig was, maar deze week zijn de zonnestralen niet aan te slepen. Heerlijk, maar och, het is toch wel warm he? Om die warmte te tackelen hebben we een deal voor je gevonden die je niet wilt missen: een mini airco voor op je bureau.

Ideaal voor het thuiswerken in een (te) warm thuiskantoor. Haal ‘m in huis nu hij nog op voorraad is, want we verwachten dat je bij de volgende hittegolf achter het net vist. Voor zo weinig geld jouw huis verkoelen, dat willen we natuurlijk allemaal.

Goedkope bureau airco voor op je bureau

Jouw nieuwe beste vriend in deze thuiswerk-zomer: deze turbo bureau aircooler. Niet alleen de naam is cool, ook de lucht die het apparaat uitblaast is lekker koel. Deze lucht komt in de hoogste stand 2 tot 3 meter ver – een prima ding voor op je bureau dus.

Zo kan je het beste je huis afkoelen na een warme dag

En mocht het Ă©cht te warm zijn in je home office, dan heeft deze mini airco nog een geheime functie die jouw werkdag een stuk aangenamer maakt. Deze airconditioner heeft namelijk een vernevelfunctie, waardoor er een soort fijne mist/nevel verspreid wordt. Helemaal fijn als de temperatuur buiten de dertig graden aantikt. Dat is nog eens comfortabel thuiswerken.

mini airco bureau groupdeal
Bron: Groupdeal

Is jouw interesse gewekt na het lezen van dit artikel? Wacht dan niet te lang en schaf ‘m aan, zodat deze turbo bureau aircooler voortaan op jouw bureau staat te shinen. Je betaalt er op Groupdeal slechts €24,99 voor en dat is natuurlijk geen geld voor zo’n handige gadget.

Ook zo veel last van die vervelende muggen ‘s nachts? We vonden vorige keer een top deal van een draadloze muggenvanger voor een paar tientjes. Nooit meer muggenbulten, wij tekenen ervoor. Ook op Groupdeal, dus je weet dat je er een spotprijs voor betaalt.

Mega deal: een regendouche met maar liefst 80% korting op Groupdeal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te warm in huis? Haal dan meteen deze spotgoedkope mini airco in huis
Sluiten