Go Dutch en ga voor een rood wit blauw interieur

Het is vandaag koningsdag, en dat betekent dat heel Nederland weer volledig oranje kleurt. En hoewel we houden van de kleur van ons kikkerlandje, zijn we toch van mening dat de kleur oranje in je interieur niet bij iedereen past. Oranje is een best uitgesproken kleur. Wij halen onze inspi liever uit de Nederlandse vlag. Daarom zetten wij vandaag de mooiste interieur met rood, wit en blauw voor je op een rijtje.

Als we terug denken aan koningsdag (of eigenlijk koninginnedag), denken we altijd aan koekhappen, rommelmarkten, bitterballen bij opa en oma, een suikerspin op de kermis… en dat allemaal in een rood wit blauw jasje gestoken.

Hollands interieur

Maar wist je dat rood, wit en blauw ook in je interieur heel goed combineren? Je ziet het in het onderstaande moodboard. Klik vooral op de foto’s om ze te vergroten zodat je ze beter kunt bekijken. Wij houden wel van dit stijltje. Lekker Hollands!

Toch too much?

Vind je de stijl van het bovenstaande moodboard toch net een tikkie te heftig? Geen probleem, je kunt altijd nog voor een zwart wit interieur met een rood accent gaan. Ook heel stijlvol! Met koningsdag voeg je dat gewoon nog een kleine blauwe accessoire toe. Et voila, een volledig Nederlands interieur.

Reageer op artikel:
Go Dutch en ga voor een rood wit blauw interieur
Sluiten