Hannah Westra
Hannah Westra Interieur 27 aug 2015

Gluren bij de buren: inspirerende werkplekken van creatievelingen

We zijn gek op binnenkijken bij anderen en houden van inspirerende werkplekken. Als je vaak thuis werkt is het fijn om een prettige plek te hebben waar je effectief werkt. Toch is dat soms een zoektocht. Daarom bedacht web developer Daniel Puglisi Desk Hunt, waar je de kunst van het inrichten kunt afkijken bij anderen.

Op Desk Hunt vind je de meest inspirerende werkplekken en ontmoet je de mensen erachter. Volgens oprichter Daniel is Desk Hunt een plaats waar het draait om inspireren en verhalen over focus, efficiëntie en zelfontwikkeling.

Bij elke werkplek op de site staat een kort interview met de creatieveling die er werkt. Dus heb je weleens in andermans werkkamer én creatieve brein willen gluren? Op de website krijg je als lezer een kijkje in de werkkamer, werkgewoontes en het persoonlijke leven van onder andere ondernemers, designers en creative directors.

Bedenker Daniel wil door Desk Hunt uitvinden hoe hij kan werken in een productievere omgeving waar hij niet afgeleid wordt en beter kan focussen. Via zijn nieuwe project neemt hij ons mee op zijn zoektocht naar een zinvoller leven.

Hoewel we veel werkplekken tegenkomen waar we écht jaloers op kunnen worden, zijn we ook wel blij als we na een lange werkdag onze werkplek gewoon kunnen afsluiten en gewoon ‘thuis’ kunnen zijn.

Inspiratie opdoen voor een fijne werkomgeving? Lees de verhalen op Desk Hunt of laat je inspireren door een van de volgende plekken die je zelf makkelijk kunt namaken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

deskhunt.com

Reageer op artikel:
Gluren bij de buren: inspirerende werkplekken van creatievelingen
Sluiten