Een glazen divider tussen de woon- en slaapkamer voor extra privacy

Een glazen divider tussen de woon- en slaapkamer voor extra privacy

Heb je het perfecte appartement op het oog, maar baal je er van dat de woonkamer en de slaapkamer niet gescheiden zijn? De eigenaars van dit appartement hebben de perfecte oplossing gevonden: een divider van draadglas. Wij zijn fan!

Maar dat is niet het enige mooie aan dit appartement. Wat dacht je van een donkergroene keuken met verticale metrotegels?

In de woonkamer van dit mooie appartement zien we een eclectisch interieur waar veel gebruik is gemaakt van zwart en wit. Doordat de kleuren in het interieur er niet zo uitspringen, valt de schattige gouden olifant op het kastje extra op.

Ook heel hip: de schilderijen zijn niet opgehangen, maar staan op het kastje. Lekker nonchalant! Ook ideaal voor een huurhuis waar je geen gaten in de muur mag boren.

Donkergroen in de badkamer

De combinatie van verticale metrotegels en een donkergroene keuken vinden we prachtig. Het marmeren keukenblad maakt de chique look helemaal af. De grijze voegrand tussen de metrotegels zorgt ervoor dat de tegels subtiel zijn en niet al te veel opvallen. Wil je een meer dramatisch effect? Kies dan voor een zwarte voeg.

Die verticale Franse metrotegeltjes worden in de badkamer doorgetrokken, net als de donkergroene kleur die hier op het plafond te vinden in. Er is géén wit marmer te vinden in de badkamer, maar er is wél gekozen voor een herringbone patroontje op de vloer. De plant maakt het interieur van de badkamer helemaal af.

En dan de ster van het appartement: de divider van draadglas. Het mooie aan deze glazen divider, is dat het licht doorlaat. In dit geval is de slaapkamer een lichte kamer, en door de glazen divider wordt dit licht doorgetrokken naar de woonkamer van het appartement.

Ondanks dat de divider van glas is, biedt hij wel voldoende privacy. Het is namelijk niet mogelijk om helemaal door draadglas heen te kijken. Zo heb je dus een mooie lichtinval én privacy in één klap geregeld.

Nog een mooie divider:

Heb je de smaak te pakken gekregen? Hier vind je een paar mooie industriële roomdividers. En voor nog meer inspiratie zijn deze stijlvolle dividers ook een aanrader.

Bron: nooks