Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 10 apr 2022

In dit huis zijn ze niet bang voor een kleurrijke gallery wall en en tof behang

Als je het leuk vindt om soms een beetje buiten je comfort zone te treden, dan is dit het huis waar je inspiratie uit kunt halen. Niet alleen hebben de bewoners van het appartement gekozen voor een kleurrijke gallery wall, maar ook voor kek behang met verschillende prints. En dat zorgt dan weer voor een mega gezellige woonkamer. Daar willen we meer van zien.

En dan vooral de binnenkant van die garderobe in de gang, dat zouden we zó in ons eigen huis toepassen. Scroll vooral verder om te zien wat we bedoelen.

gezellige woonkamer met gallery wall
Bron: Bolaget
gezellige woonkamer met gallery wall
Bron: Bolaget

Deze lichte gezellige woonkamer is een favoriet. Het is de ideale plek voor kamerplanten – en dat weten de bewoners van het appartement ook. Maar hetgeen wat echt de show steelt, is de gallery wall.

Het eerste wat je ziet als je naar deze galley wall kijkt, is kleur. Kleurrijke prints waar vooral primaire kleuren rood, blauw en geel naar voren komen. De prints worden een geheel door de bij elkaar passende frames. Ja, dit is een gallery wall done right.

gezellige eetkamer
Bron: Bolaget
gezellige eetkamer
Bron: Bolaget

Klassiek behang in de eetkamer

Het eerste behang van dit interieur is het behang dat we in de eetkamer zien. Geheel in tegenstelling tot de gallery wall in de woonkamer is dit behang qua kleur heel rustig. Het heeft een fijn kleurenpalet en laat de vormen van de bloemen en krullen die op het behang te zien zijn extra goed uitkomen. Fijn om naar te kijken en niet té druk.

Overigens, op de muur van de deur naar de eetkamer spotten we een kleine gallery wall die qua kleur en feeling precies bij het klassieke behang past. Een gallery wall hoeft dus niet áltijd bombastisch te zijn om goed bij het geheel te passen.

behang in de gang
Bron: Bolaget

Wat een binnenkomer

Het eerste wat je zien als je binnenkomt in vrijwel elk willekeurig huis, is de gang met een garderobe. Maak een impact en zorg ervoor dat mensen meteen die wauw-factor ervaren als ze jouw huis binnenlopen. Hoe? Een opvallend behangetje in je garderobe.

behang in de gang
Bron: Bolaget

Wij werden meteen dolenthousiast van dit panter-behang. Een leuk dierenprint op z’n tijd vinden we zeker wat toevoegen aan je interieur, en al helemaal als het op deze manier gebruikt wordt. De gang wordt op deze manier uniek, het voegt wat humor toe aan je interieur en het is in elk geval memorabel. Zo wil je toch elke dag thuiskomen van werk?

Meer interieurs waar het behang en een gezellige woonkamer centraal staan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit huis zijn ze niet bang voor een kleurrijke gallery wall en en tof behang
Sluiten