Iris Wijnands
Iris Wijnands Binnenkijken 28 okt 2019

Deze woonkamer is zo gezellig dat we hier ons meteen thuis voelen

Op de redactie van Roomed zien we ontzettend veel huizen voorbijkomen, maar onze interieur-harten maken toch altijd weer een sprongetje als we een huis zien dat ingericht is zoals deze.  We krijgen zoveel inspiratie van de gezellige woonkamer in dit Zweedse appartement.

Dit huis heeft een heerlijk gezellige woonkamer en een enorme moderne keuken. Iedere keer als we naar de foto’s kijken, zien we wel weer een mooi plantje of een ander decoratie-item dat op ons wensenlijstje gaat.

Bron: Bolaget

De gezellige woonkamer

Wanneer je door de foto’s gaat van dit appartement, valt de gezellige woonkamer je meteen op. Er staan plantjes in de vensterbank (yup, heel veel liefde voor plantjes in de vensterbank) en de salontafel is écht fantastisch. Zo’n salontafel hadden wij nog niet eerder gezien.

Ondanks dat er in dit huis gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten hout, ziet het er toch uit als een geheel. Tenslotte staan in het bos ook verschillende soorten bomen, dus je hoeft niet bang te zijn om hout te combineren.

Ben je er toch niet helemaal zeker over, lees dan dit artikel: 5 tips voor het combineren van verschillende houtsoorten.

gezellige woonkamer
Bron: Bolaget

Yes! Op deze foto kunnen we het salontafeltje nog wat beter zien. Naast het houten blad heeft het tafeltje een stalen frame. Super modern dus.

Verder hebben we ook een betere blik op de bank vanaf deze hoek. Het is een mooi klassiek grijs model met daarop een stel kussens die perfect matchen. Gezellige woonkamer, check.

Keuken gezellige woonkamer
Bron: Bolaget

We gaan van de gezellige woonkamer snel verder met de heerlijke grote keuken van dit appartement. Terwijl de woonkamer klein en knus aanvoelt, is de keuken juist enorm groot en mega modern.

Met een witte keuken kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Wat opvalt in deze mooie witte keuken, is de houten eettafel met de witte stoelen met vintage-look. De combinatie van oud en modern is enorm verfrissend. Die ronde tafel doorbreekt de strakke lijnen van de keuken.

slaapkamer huis met gezellige woonkamer
Bron: Bolaget

Een kleine, fijne slaapkamer

De kleuren van de gezellige woonkamer worden lekker doorgetrokken naar de slaapkamer. De slaapkamer op zich is niet erg groot maar is daardoor wel heel knus.  Zie ook de goed gestylede plankjes boven het bed en het leeslampje aan de muur! Dat is ideaal voor een kleine slaapkamer, lekker alles ophangen.

Dankzij de spiegelkast, lijkt alles ook net wat groter, kijk maar naar dit artikel:  Kleine slaapkamer? Laat ‘m groter lijken met een mooie spiegelkast.

Meer gezellige woonkamers zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze woonkamer is zo gezellig dat we hier ons meteen thuis voelen
Sluiten