Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 8 okt 2021

De beste geurkaarsen voor een heerlijke herfstgeur in je interieur

Ruik de herfst! Met geurkaarsen kan je ook binnen echt het gevoel hebben dat het herfst is. Verder zijn er weinig dingen voor in je interieur die voor zoveel sfeer zorgen als geurkaarsen. Dus door kaarsen met herfstgeuren in je interieur te verwerken heb je zo een huis dat herfst uitstraalt.

Wij hebben kaarsen uitgezocht met allerlei verschillende herfstgeuren, zodat je altijd nog voor een alternatieve kaars met dezelfde geur kan kiezen.

7 geurkaarsen voor de herfst in huis

geurkaarsen herfst
Bron: Karwei

1. Bolsius baked apple

Met de Bolsius was je waarschijnlijk al bekend, maar misschien nog niet met deze baked apple geur. Zo kan je toch nog een beetje die appeltaart geur in huis halen zonder dat jij je in de keuken hoeft uit te gaan sloven. Bij Karwei is deze appelkaars te verkrijgen in de maten 120×100 voor €8,99 of 80×70 voor €2,99.

Als je deze herfst de geurkaarsen bestelt, zal je ze wel zeker in de winkel af moeten halen.

sugar and spice kaars
Bron: Praxis

2. Bolsius sugar & spice

Nog een Bolsius geurglas, maar deze is bij de Praxis te verkrijgen. Zoals je aan de afbeelding van de geurkaars kunt zien ruikt deze onder andere naar kaneel wat ook zo’n lekkere herfstgeur is. Deze kaars is in de Praxis af te halen voor €4,09. Verder is de kleine variant ervan ook bij de winkelketen te koop voor €2,99.

Op zoek naar een geurkaars voor de herfst? Deze geuren passen perfect bij het seizoen

atlas cedar kaars made.com
Bron: MADE

3. Atlas Cedar kaars

Ook een houtachtige geur zoals cederhout is een goede keuze. Met deze grote Atlas Cedar geurkaars bij MADE ruikt het binnen de kortste keren naar hout en herfst in je woning. De kleinere variant van 170ml zal €22,- kosten en de grote 500ml kaars met 3 kaarsenpitten heeft een prijs van €50,-.

white musk vanilla kruidvat
Bron: Kruidvat

4. White musk & warm vanilla geurkaars

In plaats van standaard vanille hebben we deze white musk and warm vanilla geurkaars uitgekozen om nog net iets meer dat gevoel van de herfst te creëren. Bij Kruidvat kan je deze kaars die tot 45 uur kan branden krijgen voor €6,99. Daarnaast kan je ook een kleine kaars die tot 30 uur kan branden voor €2,49 thuis laten bezorgen.

spice hema
Bron: HEMA

5. Spice geurkaars

Deze geurkaars ruikt naar sinaasappelbloesem en gember en is dus ideaal om binnen te laten branden wanneer het buiten weer vies regent deze herfst. Bij de HEMA kan je deze pot met glazen deksel voor €6,- op de site of in de winkel kopen. Ook deze heeft een kleinere optie voor €3,25.

geurkaars festive figs
Bron: HEMA

6. Festive fig geurkaars

Vanuit de omschrijving lijkt het meer te bedoeld te zijn als een geurkaars voor kerst, maar wij vinden het leuke design en de kleur ervan ook wel wat weg hebben van de herfst. Daarnaast zijn de geuren van perziken, vijgen en viooltjes ook lekker voor in de herfst en kan je er ideaal al een vroege kerstsfeer mee in huis halen.

Voor €7,50 kan je deze HEMA kaars aan jezelf of iemand anders cadeau doen.

geurtheelichtjes sandalwood
Bron: Kwantum

7. Geurtheelichtjes Sandalwood Sparkle

Als je nog op zoek was naar theelichtjes in plaats van kaarsen en toch een herfstgeur in huis wilt dan zit je met deze sandelhout theelichtjes goed. Bij Kwantum kan je voor €2,- een doos met 18 stuks bestellen.

Dol op de geur van herfst? Deze homemade potpourri ruikt het héérlijk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste geurkaarsen voor een heerlijke herfstgeur in je interieur
Sluiten