Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 25 jan 2018

Een houten keuken gematcht met dezelfde houten vloer is fantastisch!

Als je van zeer oude huizen houdt die mooi gerenoveerd zijn, vind je dit huis vast en zeker te gek. Het huis komt uit 1892 en is in een nieuw jasje gestoken – maar daarbij zijn de originele elementen wel behouden: zoals de bakstenen muur, prachtige oude ramen en spiegeldeuren. Maar onze favoriet is toch wel de kleine houten keuken.

In plaats van een hele houten keuken kun je er ook voor kiezen om de originele balkenconstructie te laten staan in deze ruimte. Kijk hier voor de mooiste oude balken in de keuken!

kleur kunstwerk
grote ronde ramen

De ruimte oogt super ruim, dit komt in eerste instantie doordat het plafond een hoogte van 3,2 meter heeft. Daarnaast zorgen de ramen voor een ruimte lichtinval, net als dit appartement. En wat een verschillende kleuren hè! Wat ons meteen opviel is het grote kunstwerk met de open ronde vlakken erin. Die zie je niet vaak!

houten keuken

En vinden jullie deze keuken ook zo knus? Klein, maar praktisch. Heel slim dat er een paar planken in de muur gemaakt zijn voor de potten en pannen.

Het materiaal van de keuken is hetzelfde als die van de vloer. Helemaal leuk! Zo zie je maar dat je twee dezelfde houtsoorten prima met elkaar kunt combineren.

houten eettafel

De originele bakstenen muur is wit geverfd. Het is leuk om de bakstenen een ander kleurtje te geven, kijk hier maar. In deze ruimte heeft het goed uitgepakt, want op deze manier is de ruimte een geheel en lijkt hij ook nog eens veel groter. De tafel is lekker voor het grote raam geplaatst!

tegels grijs wit

Hier worden wij heel blij van. Een klein badkamertje met een losstaand bad op klassieke pootjes. De blauwe tegels op de vloer zijn geweldig en gaan mooi samen met de grijs-witte tegels van de muur. Ook hier kom je houten details tegen, net zoals de schattige houten keuken.

Er is meer

Een groot dakterras klink geweldig toch? Ook deze is aanwezig met prachtig uitzicht!
Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Fantastic Frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een houten keuken gematcht met dezelfde houten vloer is fantastisch!
Sluiten