Geloof ons, dit wil je in je huis: gekleurd glas met print

Gekleurd glas is dé trend die we dit seizoen in huis willen halen. En bij gekleurd glas hoef je niet meteen aan de ietwat ouderwetse (maar daarom zeker niet minder mooie) glas in lood ramen te denken, want tegenwoordig zijn er enorm veel variaties mogelijk.

Scroll snel verder en laat je inspireren!

Ben je een DIY’er in hart en nieren? Dan kun je bovenstaande look heel simpel namaken. Bekijk dit stappenplan eens! Het enige wat je nodig hebt is plakfolie in verschiillende zachte tinten. Dus ook nog eens heel foolproof als je niet zo handig bent..

In combinatie met de Gubi Beetle Chair zorgt dit gekleurde glas voor een simplistische luxe look. De witte basis zorgt dat de kleur van het glas extra goed uitkomt. Vaak zie je deze sfeer in werkruimtes of kantoren, maar ook in huis staat zo’n glazen deur prachtig.

>> Inspiratieboost: een round-up van de allermooiste werkplekken

Je kunt het effect van glazen deuren of ramen natuurlijk niet echt makkelijk namaken, mits je je hele interieur om gooit. Maar met de juiste accessoires kom je volgens ons zeker een stapje in de goede richting! Verschillende vazen, lijsten of lampen. Zorg dat de achtergrond achter het glas zo rustig en licht mogelijk (het liefst wit) is, zodat de kleur extra opvalt.

Reageer op artikel:
Geloof ons, dit wil je in je huis: gekleurd glas met print
Sluiten