Geniaal: deze constructie van beton zorgt voor meer privacy!

Stel, je koopt middenin Kuala Lumpur een fantastisch pand van beton, voor jou en je gezin. Je bent verliefd geworden op het contrast van het beton met begroeiing rondom het huis, maar toch mis je wat privacy. De bomen en planten missen steun om verder te groeien, dus daar kun je het niet van hebben. Wat doe je dan?

De architecten van WHBC Architects wisten er wel raad mee en maakten deze geniale constructie van beton. Naast de bijzondere buitenkant is het huis van binnen ook prachtig!

De bedoeling van WHBC Architects is om het gezin privacy te bieden met de constructie, maar tegelijkertijd juist ook het gezin dichterbij de natuur te brengen.

De constructie van beton staat als het ware om het huis heen. De constructie is bij het zwembad doorgetrokken tot over de tuin, voor extra privacy bij het zwembad.

Over privacy gesproken.. Bekijk ook eens dit huis in Zuid-Korea, waarbij ‘een binnentuin’ naar een hoger niveau wordt getild!

Naast de bijzondere buitenkant van het huis is het interieur ook zeker niet mis! De vlakverdeling van de betonnen constructie komt ook op meerdere plekken ín het huis terug.

Heb je thuis ook behoefte aan wat meer privacy, maar is zo’n betonnen muur net íets te rigoureus? Bekijk hier onze leukste varianten op roomdividers en kamerschermen!

www.dezeen.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geniaal: deze constructie van beton zorgt voor meer privacy!
Sluiten