Geen DIY’er? Op deze makkelijke manier maak je jouw kerstcadeau t贸ch speciaal

Het is vanavond kerstavond, en daarmee de hoogste tijd om je cadeautjes nu dan echt in te pakken. Ben jij altijd een master in kerstcadeau’s inpakken en heb je dat allang van je to-do lijstje afgestreept? Good for you. Toch zijn er een hoop mensen die er minder goed in zijn (inclusief ikzelf).

Nu de winkels gesloten zijn baal je er waarschijnlijk van dat je je cadeau’s niet perfect kunt laten inpakken. Wees niet getreurd, want vandaag delen we een extreem makkelijke manier zodat zelfs jij je kerstcadeau speciaal kunt maken.

Op deze makkelijke manier kun je jouw kerstcadeau speciaal inpakken

Breng de natuur in huis

Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal natuurlijke elementen. Misschien heb je nog een takje rozemarijn, bessentak of eucalyptus in huis liggen. Niet? Maak dan een wandeling in het bos en neem een takje hulst, dennentak of dennenappel mee. Je kunt ook je kerstversiering in huis gebruiken om in te pakken.

Ook leuk: Creatief met (kerstversiering): deze te gekke kerst DIY鈥檚 maak je dit jaar zelf

Back to basic

Al deze decoraties zijn gratis te verkrijgen en passen enorm goed bij elk kerstcadeau. Al gebruik je simpel wit of bruin inpakpapier, met deze takken ziet je cadeau er straks veel specialer uit. Heb je ook geen inpakpapier? Nergens voor nodig. Je kunt ook simpel een krant gebruiken zoals je hierboven ziet.

Zo ga je te werk

Pak je cadeau in, strik een lint of een stuk touw om je cadeau heen en gebruik een kleine wasknijper om een stuk van je tak aan je cadeau te bevestigen. Als je geen wasknijpertjes hebt kun je de takken ook lijmen aan je pakketje. Bevestig vervolgens een label op je cadeau zodat je weet voor wie het cadeau is en klaar ben je. Simpel als dat!

Andere handige tips & tricks voor Kerst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Geen DIY’er? Op deze makkelijke manier maak je jouw kerstcadeau t贸ch speciaal
Sluiten