Inspiratieboost: ga voor een gekleurde trap als statement in je huis

Inspiratieboost: ga voor een gekleurde trap als statement in je huis

Als we ergens blij van worden, dan is het van lekker veel kleur in huis. Vooral op plekken waar je het in eerste instantie niet zo zou verwachten, zoals op de trap. Ga voor een zomers kleurtje en haal het zonnetje in huis!

Onze favoriete, stylish kleuren voor op de trap zijn groen, geel en roze. Deze kleuren staan prachtig in een interieur waar verder veel zwart-wit tinten gebruikt worden, zoals je kunt zien op de vierde foto met de groene trap in de galerij hieronder. Een vrolijk, zomers kleurtje in combinatie met zwart-witte prints zorgt voor een speels effect.

Wil je de foto’s wat groter zien? Klik dan vooral op de afbeelding!

Ga voor Pantone

Wil je nog net een stapje verder met je interieur? Of kan je niet kiezen welke kleur je je trap het liefste schildert? Think out of the box en ga voor verschillende kleuren.

Extra leuk: houd aan de linkerkant van de trap een vierkantje wit, waar je het pantone nummer opschrijft. Zo krijg je precies een grote versie van een kleurenwaaier. Een goede manier om wat luchtige humor in je huis naar voren te laten komen!

Ook leuk:

Onder de trap kan je een perfecte home office maken. Dat zie je wel in dit inspiratieboost-artikel. Wil je je trap wel opfleuren, maar vind je het net een tikkie te ver gaan om je hele trap te verven? Dan is dit artikel leuk om te lezen. Inspiratie voor een mooie trap incoming!