Color party: in dit huis heeft elke muur een andere kleur

De juiste kleur kiezen voor op de muur is en blijft een lastige kwestie. Er is ook zó veel keus en een gekleurde muur kan soms heel anders uitpakken dan je misschien wilde of had verwacht. Om te beginnen hebben wij een handige guide die de keuze een stukje makkelijker kan maken. Maar daarnaast… Waarom zou je eigenlijk altijd één kleur moeten kiezen?

Als je wat groter woont en dus meerdere kamers tot je beschikking hebt, kun je in elke kamer een andere favoriete kleur kwijt. De slaapkamer pastelroze, de woonkamer diep donkerrood, de badkamer fris blauw… You name it. De bewoners van dit huis doen het alvast voor!

De basis van de woonkamer is ondanks de gekleurde muur licht gebleven. Een rode muur hoeft dus echt niet altijd ‘heftig’ te zijn!

En daar spotten we de mini vierkante tegeltjes weer! Zoals we twee weken geleden al vertelde zijn de tegeltjes die je vroeger spotte in het zwembad weer helemaal back on trend. Lees er hier alles over.

There’s more…

In dit huis is niet alleen de woonkamer gekleurd… Ook de keuken, slaapkamer, en de home office hebben een fijn kleurtje gekregen. Wat is jouw favoriet?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Fantastic Frank

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Color party: in dit huis heeft elke muur een andere kleur
Sluiten