Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 14 mei 2021

We zien steeds vaker gekleurde kratten in interieurs en hier shop je ze

Stijlvol opbergen blijft soms een struggle maar er is een oplossing. We zien namelijk steeds vaker hele leuke gekleurde kratten voorbij komen. Deze zijn goedkoop, stijlvol én erg handig voor in je interieur.

Opbergruimte nodig? Zoek niet langer verder en shop de volgende gekleurde kratten. Wij laten de leukste kratten aan jullie zien, scroll snel verder.

Gekleurde kratten

Als je denkt aan kratten denk je misschien niet meteen aan lieve pastelkleurige opbergkratten. Ja, deze bestaan en ja deze willen wij erg graag in ons interieur hebben staan.

Ze zijn niet alleen erg handig maar ook ideaal voor als je jouw spullen snel wilt opbergen. Ook perfect voor als je een niet al te groot budget hebt: je kunt ze namelijk al vanaf drie euro kopen.

Over de kratten

De kratten zijn stapelbaar en handig voor het opbergen van bijvoorbeeld hobbyspullen, speelgoed en andere dingen. De kratten kan je inklappen als je ze niet gebruikt en dan zijn ze maar een paar centimeter hoog.

Sommige kratten zijn gemaakt van gerecycled plastic en er past tussen de 5 en 20 liter in, afhankelijk van welke je koopt.

Waar shop je ze

Deze hippe opbergkratten kan je onder andere kopen bij de HEMA. Hier zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal.

De kratten beginnen bij een inhoud van drie liter en dit loopt op tot wel 17 liter. Veel keuze dus en zo heb je een krat die past in elk interieur.

Yes please: 4 handige tips om het opbergen van kleding makkelijker te maken

Gekleurde kratten bij de Bijenkorf

Ook bij de Bijenkorf kan je ze scoren. De kratten zijn van het merk HAY en kan je vanaf €12,- kopen.

De kratten zijn gemaakt van kunststof en zijn in verschillende maten beschikbaar. Aan de achterkant is ruimte om zelf labels in te schuiven, handig! Het is een kleurrijke opbergmethode voor niet veel geld.

Velvetgreenrentals

Deze roze kratjes kun je goed gebruiken als bijzettafel of als kleurrijke decoratie. De kratten van velvetgreenrentals kosten €7,50.

Hutshop

HUT is een ‘mini conceptstore’ in Mechelen. Met wisselende collecties van grote en kleine labels willen we je keer op keer verrassen. Ook hier kan je de gekleurde kratten kopen vanaf €8,95.kratten. Ze hebben de kratten in een pastelroze kleur.

AliExpress

De gekleurde kratten kan je ook op AliExpress vinden. Ze zijn gemaakt van plastic en beschikbaar in het geel, blauw, grijs, groen, roze, blauw, geel en wit. Voor welke kleur ga jij?

Dit zijn de leukste opbergpotten en manden om spullen in op te bergen

Gekleurde kratten
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
We zien steeds vaker gekleurde kratten in interieurs en hier shop je ze
Sluiten