Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Badkamer 21 feb 2020

Te gek: 6 x inspiratie voor een gekleurd plafond in de badkamer

Wit is ook maar wit. Met een gekleurd plafond kan je de sfeer in je woonkamer gemakkelijk veranderen. Nu snappen we best dat zo’n verandering in de woonkamer best extreem kan zijn. Als je een kleurig plafond in de leefruimte eigenlijk niet aandurft, is dit artikel speciaal voor jou. De badkamer is namelijk de perfecte plek om hiermee te experimenteren.

Waarom de badkamer, vraag je je af? Het antwoord is simpel: waarom niet?! De basic en veilige badkamers die we gewend zijn kunnen vaak echt wel wat kleur gebruiken. En omdat de badkamer een plek is waar je (als het goed is) niet de gehele dag doorbrengt, zal zo’n gekleurd plafond niet snel vervelen.

Een gekleurd plafond in de badkamer

De benodigdheden voor dit experiment? Een kleur die bij jou én je interieur past, een trap, schilderstape, een goede kwast en roller en wat afdekzeil om het sanitair te beschermen én een beetje geduld en precisie. Een leuk klusje voor in het weekend!

Twijfel je nog over de beste kleur die je voor de badkamer kunt kiezen? Dit zijn de beste kleuren voor je badkamer (als je geen zin hebt in all white).

Als je thuis al een basic badkamer hebt, zit je bijna met alle kleuren goed. Heb je een mooie kleur uitgekozen? Bekijk dan ook even hoe je jouw badkamer gelijk een upgrade geeft, zodat je de rest van de badkamer ook meteen in het plaatje past. Wow, ineens lijkt het wel alsof je een gloednieuwe badkamer hebt!

Ook tof: hout

Zie je het eigenlijk niet zitten om met verf in de weer te gaan? Kijk dan eens of een houten plafond voor jouw badkamer een optie is. Het staat chique en is een stuk kleurrijker dan dat standaard witte plafond.

Meer fijne tips voor een originele badkamer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gek: 6 x inspiratie voor een gekleurd plafond in de badkamer
Sluiten