Zó benadruk je de gekke hoekjes in huis: met kleurvlakken!

Die ene kast die nét niet past vanwege het lage plafond of je bank raakt in botsing met die andere schuine muur.. Gekke hoekjes in huis vragen een creatieve oplossing. In plaats van ze te verstoppen of onbenut te laten, hebben de bewoners van dit appartement juist gekozen om ze te benadrukken met kleurvlakken. En dat pakt verrassend leuk uit!

Zelf ook aan de slag met kleurvlakken? Lees dan dit artikel voor meer tips and tricks.

Hoe leuk is dit hoekje? Wat eerst een zwakte leek, is nu een van de sterkste punten van dit huis. Gekke hoekjes die lastig in te delen zijn worden vaak onbenut gelaten en als vervelend bestempeld. Maar juist door ze te benadrukken, met kleur bijvoorbeeld, creëer je verrassende elementen in je interieur. Zo is dit hoekje nu echt een mini ruimte op zichzelf.

Prints terug laten komen is een leuke manier om verschillende elementen in je interieur met elkaar te verbinden. Zo komt het geblokte patroon van de vloer terug in de print aan de muur en de bladeren van de bananenplant zie je weer op de zitting van de stoelen.

Met een felle kleur zet je rare hoekjes niet alleen in het zonnetje, je geeft je eigen humeur ook een boost! Wist je dat geel staat voor optimisme en geluk? Het is niet voor niets de vrolijkste kleur uit de kleurencirkel!

Meer zien?
De rest van het interieur maakt die glimlach op je gezicht alleen maar groter. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
Zó benadruk je de gekke hoekjes in huis: met kleurvlakken!
Sluiten