Zou jij de geheime kamer in dit eclectische huis kunnen vinden?

Dit moderne slash bohemian slash retro huis lijkt zo op eerste oogopslag – naast de smaakvolle mix van stijlen – niet te verrassen. Maar laat je niet misleiden! Er is namelijk een geheime kamer.. Zou jij weten waar?

Deze binnenkijker mag je ook niet missen: het interieur van dit huis in Roosendaal is namelijk fantastisch.

Ten eerste: hoe tof is de glazen lamp boven de eettafel? De elegante Modo kroonluchter van Jason Miller is een rib uit je lijf – maar dan heb je ook wat. Gelukkig zijn er genoeg goedkopere alternatieven voor boven de eettafel.

De houten keuken vormt een mooi contrast met de moderne metrotegels en de strakke vloer. Een eclectische mix houdt je interieur spannend en zo is er ook ruimte om jouw persoonlijke smaak vrijheid te geven. Hou je van modern, maar ook van een klassiek houten dressoir? Combineer het!

Allemaal leuk en aardig zul je denken – maar jij wil vast weten waar die geheime kamer zich bevindt? Nou, je kijkt er nu naar!

Verscholen achter de boekenkast onder de trap is namelijk nog een extra kamertje! Ideaal als opbergruimte voor spullen die je uit het zicht wil houden.

Er is meer te ontdekken
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Lees ook: alternatieven voor de standaard boekenkast

Regan Baker

Reageer op artikel:
Zou jij de geheime kamer in dit eclectische huis kunnen vinden?
Sluiten