Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Binnenkijken 14 april 2019

Geen slaapkamer? Een bed in de woonkamer kan ook stijlvol zijn

Geen slaapkamer in huis? Dat klinkt niet ideaal. Toch laat dit prachtige huis zien dat het helemaal geen drama is om geen slaapkamer te hebben, in tegendeel! Een bed in de woonkamer hoeft helemaal niet storend te zijn, maar kan juist knus zijn.

Wie één blik op dit huis richt, is het met me eens: je krijgt hier nooit het gevoel dat je een gebrek aan ruimte hebt. Bovendien ziet de woonkamer en slaapkamer in één er onwijs stijlvol uit.

Want wauw, kijk die geweldige fluwelen blauwe bank eens! Die staat hoog op onze wishlist. Samen met het kleed en het marmeren tafeltje, geeft de bank een moderne en stijlvolle uitstraling aan de kamer. Ook het kleedje op de stoel en de klassieke glazen kast met glas schreeuwt classy.

Om deze stijl te behouden, is er niet gekozen voor een stalen of houten bedframe, maar een boxpring. Een mooi kleed erop et voilà! Zo simpel kan het zijn.

De gallery wall is niet meer weg te denken tegenwoordig, en ook wij zijn fan. Maar voor een goede gallery wall hoef je niet speciaal je hele muur vol te hangen. Dit huis heeft gekozen om vijf posters naast elkaar te hangen. Onwijs leuk door de verschillende groottes van de posters én omdat ze niet allemaal recht op een rij hangen.

Rondom de ronde tafel

Ook de keuken is niet heel groot, maar daar hebben ze een goede oplossing voor gevonden: een ronde tafel. Door er een klein kleedje onder te liggen in plaats van een grote, houd je je hersenen een beetje voor de gek. Slim!

Mogen we ook even een momentje voor de roze stoelen? Door die te combineren met de houten stoelen, krijg je een minder statisch maar toch stijlvol geheel.

Tja, als je geen slaapkamer in huis hebt, heb je al helemaal geen home office tot je beschikking. Maar wie zegt dat je een enorme unit als bureau nodig hebt? In dit huis is toch een hoekje ingericht waar je je helemaal kunt focussen op werk of een hobby zoals tekenen.

Ook slim: de gang benutten! Daar doe je niet veel meer dan je schoenen uit en aan. In dit huis is er daarom lekker veel opbergruimte in de gang gecreëerd. Maar ook de stijl van de rest van het huis is niet vergeten. Door de mooie stijlvolle accessoires en de zwart-wit poster vormt de gang één geheel met de rest van het huis.

Mooie binnenkijkers met weinig ruimte

Bjurfors

Reageer op artikel:
Geen slaapkamer? Een bed in de woonkamer kan ook stijlvol zijn
Sluiten