Florence
Florence Diy 25 oktober 2013

Geen diamant om te dragen, maar als stoere accessoire in je interieur

Diamonds are a girls best friend, toch? Dus waarom alleen diamanten dragen als je ze ook kunt gebruiken voor in je interieur. Bijvoorbeeld als presse papier. We lieten eerder al de metalen accessoire van de Zweedse styliste Annaleena zien, maar waarom kopen als je ook heel gemakkelijk een eigen versie kunt maken. En wel van beton.

BENODIGDHEDEN

• Printer
• Stevig papier
• Breed transparant plakband
• Diamant template
• Sneldrogend cement

Omdat we geen beelden bij het stappenplan hebben kunnen vinden, hebben we geprobeerd het zo volledig mogelijk uit te leggen.

STAP 1
Print het template van de diamant, plak het brede plakband erover heen – dit is voor extra versteviging zodat het papier niet zacht wordt door het cement. Knip de vorm uit en vouw de randen goed. Houd de bovenkant open.

STAP 2
Zet de vorm (met de punt naar beneden) in een papieren kop of in ieder geval iets wat als standaard kan dienen en waarin eventueel cement mag lekken. Meng het cement volgens de gebruiksaanwijzing en giet het in de vorm van de diamant.

STAP 3
Laat het cement drogen en verwijder daarna het papier. Als de vorm helemaal droog is kun je het nog een kleur geven, maar de industriële uitstraling van beton heeft bij ons de voorkeur.

www.amerrymishapblog.com

Reageer op artikel:
Geen diamant om te dragen, maar als stoere accessoire in je interieur
Sluiten