Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 21 jul 2020

Lekker hoor – deze woonkamer heeft een wel heel fijn kleurenpalet

Een interieur valt of staat met een goed kleurenpalet. Of dat nou ‘villa kakelbont’ of ‘vintage bruin’ is, dat maakt eigenlijk niet uit. Als de kleuren van het interieur maar goed op elkaar afgestemd zijn. In deze binnenkijker zien we een goed voorbeeld.

In de hele woonkamer zitten gele tinten verborgen, wat het een warme en gezellige uitstraling geeft. Hieronder zie je hoe de bewoners van het appartement dat aangepakt hebben.

bohemian appartement met planten en een geel kleurenpalet
Bron: Bolaget

Geel in je kleurenpalet

Dat de muur een gele ondertoon heeft, dan zal niet als een verrassing komen. Maar als je kijkt naar de accessoires in het huis, dan zie je daar de kleur geel ook in terugkomen. Kijk maar eens naar de landkaart en de zeegras mand voor de plant. En ja, zelfs de grote houten deur matcht perfect in het plaatje.

bohemian appartement met planten
Bron: Bolaget
bohemian appartement met planten
Bron: Bolaget

Planten spelen in dit interieur ook een grote rol. Kamerplanten frissen je interieur altijd op, mits je ze goed weet te verzorgen. Daarnaast zijn we helemaal verliefd geworden op de koperen plantenpot met het patroontje. Als iemand weet waar we die kunnen scoren, dan houden we ons aanbevolen.

Optisch bedrog

Enne, check ook het plafond even. Je ziet op de foto’s nog nét dat de bewoners de bovenste rand van de muur nog niet geschilderd hebben. De bovenste rand in de kleur van het plafond verven, in dit geval wit, zorgt ervoor dat de ruimte hoger lijkt dan dat ‘ie daadwerkelijk is.

Met deze optische illusie houd je jezelf dus eigenlijk voor de gek – maar dat mag soms best een beetje.

bohemian appartement met planten
Bron: Bolaget

Bij het bekijken van de rest van het huis, viel ons oog ineens op deze fantastische spiegel. Net als de witte spiegel in de woonkamer hebben we hier weer te maken met een uniek exemplaar. Deze spiegel geeft de ruimte net wat meer diepte, wat de muur spannend maakt om naar te kijken.

Zelf ook een spiegel kopen? Ga dan voor deze trendy exemplaren die je de laatste tijd overal ziet. Stijlvol en helemaal volgens de laatste trends.

Deze appartementen op Roomed wil je ook zeker zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker hoor – deze woonkamer heeft een wel heel fijn kleurenpalet
Sluiten