Renée Leeuw
Renée Leeuw Badkamer 27 sep 2014

Geef je badkamer een update met koperkleurige accenten

Een ruimte als de badkamer houden we over het algemeen graag clean en rustig, maar soms kan dat net even te saai of kil overkomen. Wij zijn op het moment helemaal weg van de kopertinten en vinden deze kleur ook heel gaaf in de badkamer. Met een paar koperen accenten kun je de badkamer een elegante uitstraling geven en net even wat interessanter maken.

Koper combineert eigenlijk met alle kleuren wel goed zolang het maar niet de overhand krijgt. Teveel koperen accenten maakt de badkamer weer onrustig en dat willen we juist niet. In combinatie met veel wit kunnen koperen details een verrassende look geven, maar ook in combinatie met donkere tinten is koper heel gaaf. Het zorgt dan voor meer elegantie en luxe in de badkamer.

Bron: Sashe

Je kunt de badkamer algauw een update geven zonder al teveel geld en tijd kwijt te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een koperspuit. Ga op zoek naar elementen in de badkamer die je een koperen messing kan geven, zoals leidingen, kranen of de stang van je douchegordijn.

Bron: Stilwerk

Met een paar badkameraccessoires in koperkleur geef je de badkamer net even een twist. Denk aan koperkleurige tandenborstelhouders, zeep dispensers en opbergmanden.

Bron: Aspen

Heb jij nog gave ideeën voor koperen accenten in de badkamer? Wij zijn benieuwd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geef je badkamer een update met koperkleurige accenten
Sluiten