Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 23 mrt 2017

3x alternatieven voor het standaard bosje bloemen in een vaas

Hoewel niets op kan tegen de geur van verse bloemen in huis, snappen we dat je weleens wat anders wil dan dat standaard bosje tulpen in die vaas op de eettafel. Om je te inspireren, hebben wij drie leuke alternatieven voor jou gezocht. Zélfs voor wie geen groene vingers heeft..

Wat kun je nog meer in een vaas zetten, behalve een bos bloemen? Nou, van alles! Weet je even niet wat? Geen zorgen, je kan hier genoeg ideeën opdoen. Wij hebben 3 mooie voorbeelden voor jullie gezocht, zodat je die vaas gewoon weer kan vullen als je bosje bloemen niet meer mooi is.

1. Bloesemtakken en besjes

Zet je huis in bloei met een mooi paar bloesemtakken of geef je woonkamer een kleuraccent met rode bessen. Decoratieve takken combineren ontzettend goed met een effen muur, dan komen de bloesemblaadjes of de takjes nog beter naar voren. Een aantal takken of één grote tak in een enorme vaas kan enorm chique staan en zal een eye-catcher zijn in je interieur.

2. Gedroogde bloemen en takken

Gedroogde bloemen en takken misstaan niet in een statement vaas of juist een klein, delicaat exemplaar. Denk aan eucalyptustakken, gipskruid en een katoenbloem. Bonuspunt: je hebt hier geen omkijken naar, omdat de takken al gedroogd zijn en geen verzorging meer nodig hebben.

3. Monstera

De kamerplant Monstera ken je vast wel, zeker als je veel tijd doorbrengt op Pinterest en Instagram. Maar wist je ook dat deze bladeren erg elegant staan in een vaas?Kijk maar naar het plaatje hierboven. Als je er eeuwig van wil blijven genieten, kun je natuurlijk ook voor één of twee nepbladeren gaan.

Meer planteninspiratie om je vaas te vullen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
3x alternatieven voor het standaard bosje bloemen in een vaas
Sluiten