3x alternatieven voor het standaard bosje bloemen in een vaas

Hoewel niets op kan tegen de geur van verse bloemen in huis, snappen we dat je weleens wat anders wil dan dat standaard bosje tulpen in die vaas op de eettafel. Om je te inspireren, hebben wij drie leuke alternatieven voor jou gezocht. Zélfs voor wie geen groene vingers heeft..

>> tip: zo stel je zelf het perfecte veldboeket samen.

1. Bloesemtakken en besjes

Zet je huis in bloei met een mooi paar bloesemtakken of geef je woonkamer een kleuraccent met rode bessen. In onze match made in heaven vertelden we je al dat deze decoratieve takken ontzettend goed combineren met een effen muur.

2. Gedroogde bloemen en takken

Gedroogde bloemen en takken misstaan niet in een statement vaas of juist een klein, delicaat exemplaar. Denk aan eucalyptustakken, gipskruid en een katoenbloem. Bonuspunt: je hebt hier geen omkijken naar, omdat de takken al gedroogd zijn en geen verzorging meer nodig hebben.

Bron: Example

3. Monstera

De Monstera als kamerplant ken je vast wel, zeker als je veel tijd doorbrengt op Pinterest en Instagram. Maar wist je ook dat deze bladeren erg elegant staan in een vaas? Als je er eeuwig van wil blijven genieten, kun je natuurlijk ook voor één of twee nepbladeren gaan. Die scoor je onder andere hier.

MEER PLANTENINSPIRATIE

Reageer op artikel:
3x alternatieven voor het standaard bosje bloemen in een vaas
Sluiten