Jaime Andreas
Jaime Andreas Decoratie 24 jun 2020

5 manieren om gedroogd pampasgras in huis te verwerken

De trend van gedroogd pampasgras in huis zal echte interieurfanaten niet ontgaan zijn. Pampasgras is elegant siergras met zachte rustige kleuren en contouren. Niet alleen staat het heel fijn in je interieur; gedroogd pampasgras heeft geen water nodig en gaan lekker lang mee.

Het is dus decoratie waar je jezelf lang blij mee kunt maken. Bovendien kun je het op vele manieren in je huis verwerken.

Gedroogd pampasgras in je interieur

1. In een hoge vaas

Gedroogd pampasgras zie je vaak in een grote hoge vaas staan. Terecht, want door de hoge vaas komt de elegantie van het pampasgras goed naar voren. Het is een simpele maar mooie manier om loze plekjes in je interieur een beetje op te vullen.

2. Decoratie aan de muur

Ook staat het leuk als decoratie of kunst aan de muur. Bijvoorbeeld in de vorm van een waaier of samen met gedroogde bloemen in een mooie krans. Hang dit met een touwtje of een spijker aan de muur en je hebt heel unieke decoratie hangen.

3. Tussen de droogbloemen

Gedroogd pampasgras alleen is prachtig, maar je kunt het ook heel goed combineren met droogbloemen in een boeket. Droogbloemen zijn namelijk ook weer helemaal trendy en kun je op meerdere plekken aanschaffen. Heb je een creatieve bui? Dan kun je zelf bloemen drogen.

4. Als kleuruitspatting

Je ziet gedroogd pampasgras veel voorbijkomen in een standaard beige kleur, maar wist je dat het ook in veel andere kleurtjes komt? Je kunt dit spul namelijk ook treffen in roze, oranje, paars, wit en andere kleuren van de regenboog. Leuk om in je interieur neer te zetten als echte eyecatcher.

5. Combinatie met rotan

De beige kleur van pampasgras is heerlijk rustig en daardoor perfect te combineren met rotan dat in dezelfde soort kleur komt. Het gras in combinatie met rotan kan voor een fijne dynamiek in je interieur zorgen en is echt een aanrader.

Je kunt gedroogd pampasgras kopen bij onder andere Woonexpress, Xenos en Dry Flwrs.

Meer lezen over decoratie in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 manieren om gedroogd pampasgras in huis te verwerken
Sluiten