Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 28 jun 2019

Van dit appartement kunnen we behoorlijk wat gallery wall tips stelen

Mocht je nog worstelen met het samenstellen van jouw gallery wall boven de muur, blijf dan vooral nog even hangen. In dit appartement vinden we namelijk oneindig veel gallery wall tips die we maar al te graag met jullie delen.

Met misschien wel de allerbelangrijkste tip: het hoeft allemaal niet zo netjes. De verschillende gallery walls in dit appartement zijn namelijk ook totaal niet netjes, en het ziet er wél fantastisch uit.

gallery wall tips

Dat een gallery wall niet altijd helemaal strak hoeft te zijn, zien we wel in de gallery wall boven deze muur. De schilderijen en prints hangen allemaal schots en scheef door elkaar, en dat is nou net de charme van de hele gallery wall.

Waar wél rekening mee gehouden is, is een kleurenpalet. Alle prints bevatten dezelfde kleuren. Ook zijn er alleen maar zwarte en witte lijsten gemaakt. Hierdoor wordt er één geheel gecreëerd, en passen alle losse gedeeltes van de hele gallery wall bij elkaar.

Zoek je nog een plant die veel charme en allure uitstraalt? Dan raden we je aan om eens naar de Vioolbladplant te kijken. Deze prachtige plant – of moeten we boom zeggen – doet het altijd erg goed als we het hebben over een esthetisch interieur.

> Nog een interieur met zo’n prachtige plant: De ster in deze woonkamer is een prachtige vioolbladplant

Maar ook de slaapkamer van het appartement is een pareltje om naar te kijken. Niet alleen vanwege de mini gallery wall in de hoek, of de weerspiegeling van de gallery wall in de spiegel naast het bed. Het zijn juist de andere details in de slaapkamer die minstens net zo leuk zijn.

Het stapeltje boeken onder het nachtkastje, een klein vaasje met gedroogde bloemen en een okergeel dekbed om de slaapkamer wat meer kleur te geven, om maar wat voorbeelden te noemen. En wie zegt dat planten in de slaapkamer altijd groen moeten zijn? Deze tak in terracotta pot is misschien nog wel veel leuker.

Meer Scandinavische binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

entrance makleri

Reageer op artikel:
Van dit appartement kunnen we behoorlijk wat gallery wall tips stelen
Sluiten