Gaaf Scandinavisch eenkamerappartement mét home office

Als je in een klein eenkamerappartement woont, moet je slim omgaan met de ruimte die je hebt. Dit compacte appartement in Göteborg is 41 vierkante meter groot. We kunnen ons heel goed voorstellen dat het moeilijk is om zo’n kleine ruimte multifunctioneel en toch stijlvol in te richten. Toch is dat de bewoners van dit appartement goed gelukt met hun gave Scandinavische inrichting en hebben ze zelfs een fijne home office weten te maken!

Het eenkamerappartement bestaat uit een kamer en een keuken. Aangezien er naast de keuken geen andere aparte ruimtes zijn, betekent dit dat alles in die ene kamer bij elkaar staat. We geven toe: dat klinkt niet erg aantrekkelijk. Maar in dit appartement is al het interieur zo goed op elkaar afgestemd, dat je eigenlijk niet eens doorhebt dat de woonkamer tegelijkertijd ook als slaapkamer functioneert. Kijk maar even mee.

eenkamerappartement
Roomed-zithoek
Roomed-stoel
Roomed-doorkijkje

Zoals we gewend zijn van de Scandinaviërs zien we ook in dit compacte appartement veel wit. Daarnaast is er qua inrichting gekozen voor een monotoon kleurenpallet. Dat klinkt heel saai, maar is dus heel stijlvol en slim. Dit is namelijk een van de zes manieren om een klein huis groter te laten lijken. Super handig in dit geval!

Roomed-bed
Roomed-bed-detail

Het bed is express lekker messy opgemaakt, waardoor er een relaxte sfeer ontstaat. Door tinten die passen bij de rest van het interieur staat dit super stijlvol. Zoek je nog een reden om je bed níet op te maken? Check het hier.

Roomed-hal
Roomed-kapstok
Roomed-deur
Roomed-keuken
Roomed-keuken-detail
Roomed-keuken-eettafel

Het leefgedeelte en de woonkeuken zijn van elkaar gescheiden door een kleine hal. De keuken is simpel ingericht met houten kastjes, witte muren, grijstinten en veel kruidenplantjes. En wauw, hoewel de diepblauwe tegeltjes qua kleur niet direct bij de rest van het kleurenpallet horen, ziet het er wel erg gaaf uit!

Roomed-office-detail
Roomed-shop-the-look

Yes, er is zelfs ruimte voor een werkplek. En wat voor een!? Thuis ook zo’n toffe plek creëren? Shop the look hier.

Roomed-woonkamer-bank

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Gaaf Scandinavisch eenkamerappartement mét home office
Sluiten