Gaaf modern huis dat perfect mengt met de bosrijke omgeving

Dit houten huis is typisch zo’n voorbeeld van de beste combinatie van oud en nieuw. Het huis staat op Long Island, dichtbij het drukke Manhattan, maar tegelijkertijd in een rustige omgeving waar alle ruimte is. Ideaal dus! CDR studio renoveerde de woning uit 1961 bijna volledig tot modern huis en dat ziet er te gek uit.

De buitenkant bestaat nu uit verticale houten planken en heel veel raampartijen. De ruimte binnen is bijna volledig wit, op een paar houten elementen na die van buiten worden doorgetrokken. Door deze stijl past het moderne huis perfect in de bosrijke omgeving.

Vanuit de achtertuin kijk je binnen door de glazen schuifdeuren die een groot deel van de achterkant openhouden. Het wit van de binnenkant contrasteert mooi met de warme houten planken van de buitenkant van het huis. Als de schuifdeuren opengaan, vervagen de grenzen tussen binnen en buiten.

Deze gave Beni Ouarain kleden geven de kamer warmte en een Oosterse touch. De kleden creëren daarnaast een soort natuurlijke grenzen tussen de verschillende plekken in de grote open leefruimte. Dat is een van de zeven handige tips om een grote open ruimte toch sfeervol in te richten. Zelf zo’n mooi kleed kopen? Laat je inspireren door deze zes mooie Beni Ouarains.

De keuken is onderdeel van de woonkamer, maar is toch deels afgesloten door een open kast. Doordat deze goed is gestyled en dezelfde kleur heeft als de rest van het hout, maakt dit de kamer echt af. Ook een open kast als room divider gebruiken? Zo style je hem het best.

www.cdrstudio.com

Reageer op artikel:
Gaaf modern huis dat perfect mengt met de bosrijke omgeving
Sluiten