Ga voor een edgy look met een bakstenen muur in je woonkamer

Ga voor een edgy look met een bakstenen muur in je woonkamer

Van sommige toevoegingen aan je interieur krijgen we gewoonweg geen genoeg. Een bakstenen muur is daar een voorbeeld van. Want of je nou gaat voor een nette variant, een spannende variant die helemaal distorted is óf een geverfde variant: we vinden het allemaal mooi!

We hebben weer zo’n prachtexemplaar gevonden in dit Zweedse appartement. In het appartement is verder veel groen en blauw te vinden, wat voor een mooie aardse combinatie zorgt. Benieuwd geworden? Scroll dan vooral verder!

Wat we vooral zo leuk vinden aan deze bakstenen muur, is dat ‘ie zo rommelig is. Het lijkt echt alsof de muur er al járen staat, en dat hij door weer en wind het voor elkaar heeft gekregen om toch overeind te staan. Naar de kwaliteit van de stenen verklapt eigenlijk al dat de stenenen muur er nog helemaal niet zo lang staat.

Doe het zelf!

Wist je dat je zelf ook een bakstenen muur kunt toevoegen aan je interieur? Op deze manier is ‘ie nog gemakkelijk weer weg te halen ook, mocht je er toch niet tevreden over zijn.

De prachtige muur is ook al te zien vanuit de keuken. De keuzen zelf is het toppunt van een fris, licht interieur. De combinatie van veel wit en oranje accessoires zorgt ervoor dat de keuken echt een meeting point in het appartement is.

Massief

Een massieve houten tafel lijkt in eerste instantie een hele zware toevoeging aan je keuken. Toch lijkt deze tafel een stuk lichter dan dat ‘ie is, omdat de planken van de tafel vrij dun zijn. Ga je voor een nieuwe eetkamertafel, let er dan altijd op dat hij goed past bij de andere meubels die je al in je keuken hebt staan. Een te grote of te massieve tafel kan er namelijk voor zorgen dat je keuken ineens een stuk kleiner lijkt dan dat jij wilt!

Oe la la, deze donkere muren in de slaapkamer zijn prachtig! De combinatie van een donkerblauwe muur en okergele accessoires is wat ons betreft een topper. De slaapkamer oogt heel chique en luxe. Dat komt ook door de bijzondere lamp van rotan en de ouderwetse spiegel boven het dressoir.

Bron: Stadshem