Ga voor de ultieme chillplek met een hangmat in je slaapkamer

Ga voor de ultieme chillplek met een hangmat in je slaapkamer

Het klinkt een beetje als een kinderdroom: slapen in een hangmat ip je eigen slaapkamer. De bewoners van dit appartement hebben hiervoor gekozen, en we vinden het fantastisch. Zo maak je in een handomdraai een speelse setting van je interieur. leuk!

Net zoals een keuken met een grote schommel, bijvoorbeeld. Kan gewoon, want waarom ook niet?

We beginnen onze house tour in de woonkamer, die door de grote boekenkast aan de muur een ontzettend gezellige sfeer heeft. De boeken staan schots en scheef, wat voor een opgeruimd persoon misschien wat irritatie op kan wekken. Toch zorgt zo’n grote boekenwand wel voor een persoonlijke touch en een lekker kleuraccent in het verder vrij witte interieur.

Wist je dat je zo’n toffe boekenkast als in dit appartement wel binnen één uur kunt restylen. Dat noemen we nog eens ‘zo gepiept’.

Door de vele planten is de keuken een botanisch paradijs. Er zijn bijzondere planten terug te vinden, zoals onze favoriet de bananenplant en een citrusplant. Verder oogt de keuken heel chique door het gebruik van verschillende gouden accessoires.

De kamer waar het allemaal om gaat: de slaapkamer. Net zoals in elke gemiddelde slaapkamer staat er een zacht bed waar je heerlijk op kunt slapen. Maar dat is niet alles, want deze kamer heeft een extra verrassing: je kunt ook gebruik maken van een hangmat. Dat zagen we ook al hier in dit appartement. Wat een heerlijke, speelse toevoeging aan de slaapkamer.

Ook niet verkeerd: het appartement heeft een klein balkonnetje op het zuiden voor heerlijke zomeravonden. We zien ons hier al helemaal zitten met een wijntje in ons hand.

Upgrade die hangmat!

Ben je toe aan een upgrade van je hangmat? Ga dan gewoon voor een hangend daybed. Zo’n fijn balkon is trouwens ook zo geregeld met een paar mooie string lights en deze Balkon BBQ. Zomerse feestjes worden voortaan bij jou gehouden!

Bron: alvhem