Ga je op kamers? Deze drie spullen heb je absoluut níet nodig

Bij de gedachte dat de zomer ten einde loopt, worden we direct een beetje sip. Terwijl dit treurige feit natuurlijk helemaal niet betekent dat het mooie weer ook direct over is. Het betekent echter wel dat voor velen het school- of studiejaar begint en dat een groot aantal nieuwe studenten voor het eerst op kamers gaat wonen. Weg uit het ouderlijk huis, op naar een nieuw avontuur! We kunnen ons zo voorstellen dat je staat te springen om je eigen plekje helemaal in te richten en daarom geven we je graag wat tips.

Er is namelijk teveel leuks om je kamer te stylen en alles kost geld. En als we één ding hebben geleerd tijdens onze studietijd dan is het wel dat geld altijd zomaar verdween tijdens de vele borrelavonden. Daarom geven wij je een aantal tips en zetten we de spullen, die je níet nodig hebt even op een rijtje.

op  kamers
Bron: pexels

1. Een televisie

Laten we eerlijk wezen; wie kijkt er nu nog tv? Misschien dat je nu nog elke avond bij je ouders op de bank meekijkt met het journaal, maar dat gaat straks echt niet gebeuren. Dan kijk je alleen nog je favo series op je laptop en het nieuws? Dat check je ook gewoon online.

2. Een printer

Printers zijn gevaarlijk. De apparaten kosten namelijk bijna niks, maar de cartridges maken het een duur grapje. Printen kun je dus beter gewoon op de universiteit doen. Zo bespaar je ook meteen ruimte in je (waarschijnlijk veel te kleine) kamer.

3. Een droger

Zachte handdoeken en lakens zijn verleden tijd. Dat zal in het begin misschien even wennen zijn, maar geloof ons: daar kom je wel overheen. Een droger neemt gewoon teveel ruimte in beslag en heb je simpelweg niet nodig. Een wasmachine is wel fijn om te hebben, maar kan nog best duur zijn. Onze tip? Lease een wasmachine en split de kosten met je huisgenoten. Vaak kun je voor €15,- per maand al een wasmachine leasen!

Nu je weet wat je niet moet aanschaffen, kun je beginnen met het opstellen van een wishlist. Daar helpen wij je graag even bij: deze items heb je namelijk absoluut wél nodig als je op kamers gaat.

Wij hebben speciaal voor iedereen die op kamers gaat een stappenplan gemaakt. Zo kun jij je studentenkamer slim en low-budget inrichten.

Reageer op artikel:
Ga je op kamers? Deze drie spullen heb je absoluut níet nodig
Sluiten