Funda finds: dit rijtjeshuis in Zwolle zit v贸l hangplant inspiratie

Op de Roomed-redactie is het meest gebruikte werkwoord ongetwijfeld Funda鈥檈n. Betekenis: ongegeneerd huizen bekijken op onze favoriete website. De mooiste, duurste en meest bijzondere huizen delen we maar al te graag met jullie. Dit rijtjeshuis in Zwolle zit v贸l planteninspiratie.

Van grote kamerplanten tot hangplanten tot stekjes, alles komt in dit mooie huis in Zwolle voorbij.

Funda Zwolle kamerplanten
Bron: Funda

Planteninspiratie nodig? Je vindt het in dit huis

Een huis v贸l plantenhoekjes, daar worden we gelukkig van. In dit huis zien we niet alleen grote Monstera’s, maar ook ontzettend veel hangplanten. Dit in combinatie met vintage woonitems zorgt voor een heerlijke sfeer in huis.

Enne, heb je de baby Pannenkoekplant op de tafel al gezien? Je kunt nu ook z茅lf je Pannenkoekplant stekken met onze guide. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je het beste te werk gaat.

funda zwolle kamerplanten
Bron: Funda

Hoe je een saaie muur rondom de tv spannend maakt? Het antwoord is simpel: met hangplanten. Door een plank vol planten boven de tv aan de muur te hangen, en ook verschillende hangplanten lekker losjes naar beneden te laten hangen, zorg je voor een spannende en speelse look.

Daarbij is wat extra groen in huis wat ons betreft altijd mooi meegenomen. Dus heb je geen zin om de handen uit de mouwen te steken en een pot groene verf te kopen, maar wil je w茅l die natuurlijke look in huis? Gooi je huis vol met kamerplanten.

Funda Zwolle
Bron: Funda

Hetzelfde geldt voor de keuken. Helaas hebben we geen betere foto van die heerlijke stellingkast v贸l planten in de hoek, maar we kunnen ons voorstellen dat het voelt alsof je in een groene oase staat als je je in de keuken bevindt.

Funda Zwolle
Bron: Funda

Botanische vibes is de master bedroom

Het moge duidelijk zijn: de bewoners van dit huis zijn d贸l op hangplanten. De prachtige slierten van deze planten zijn zo indrukwekkend lang, dat we denken dat ze al een behoorlijke tijd meegaan.

De blaadjes zijn net bijzondere string lights, maar dan een natuurlijke variant. En ok茅, ook al zijn we verliefd geworden op de planten, het huis zelf mag er zeker ook wezen. Je koop het huis in Zwolle voor 鈧232.500 k.k.

Meer moois op Funda?

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit rijtjeshuis in Zwolle zit v贸l hangplant inspiratie
Sluiten