Funda finds: in Zandvoort staat deze té mooie villa te koop

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit pareltje ligt bijna aan Zee, namelijk in het prachtige Zandvoort.

En we kunnen je alvast vertellen: we gaan niet te veel kletsen in dit artikel. Want dit is zo’n huis waar de foto’s voor zich spreken.

funda zandvoort
funda zandvoort
funda zandvoort
funda zandvoort

Wat. Een. Ruimte. Wij zijn er nog steeds een beetje ondersteboven van. Dit prachtige huis is gebouwd in 1928 en was vroeger een kerk, maar is inmiddels een bijzonder ruim woonhuis met een werkelijk prachtig interieur.

Je hoeft niet te vragen of hier een interieur designer aan te pas is gekomen. Het hele huis is tot op de detail ingericht door Osiris Hertman. Het resultaat: een adembenemend mooi interieur waar je eigenlijk nooit meer weg wilt als je eenmaal binnen bent.

funda zandvoort
funda zandvoort
funda zandvoort

De keuken is een keuken waar je u tegen zegt. De prachtige grote houten tafel met gezellige banken zijn erg uitnodigend om ‘s avonds lekker aan te eten en de dag te bespreken. En dat eten kook je natuurlijk in de prachtige houten keuken, waar aan ruimte geen gebrek is.

funda zandvoort

In de slaapkamer steelt de houten vissengraatvloer de show, net zoals de opvallend grote planten. De planten zorgen ervoor dat de grote ruimte niet kil wordt, maar juist lekker levendig aanvoelt.

funda zandvoort

Mogen wij deze badkamer ook, alsjeblieft? Deze prachtige ruimte kan verstopt worden achter de grote houten luiken, zodat je geen last meer hebt van pottenkijkers. En die wasbakken, daar hebben we gewoon geen woorden voor. Te. Mooi.

Koop dit huis in Zandvoort op Funda

Mocht je nog meer willen zien van dit huis (doen!), dan staan er nog genoeg mooie beelden op de Funda-pagina. Wij konden namelijk niet kiezen of we de sauna, de prachtige tuin of de meerdere slaapkamers moesten laten zien… Aan jou de keuze om ze allemaal te bekijken! Het huis staat te koop voor € 3.500.000 k.k.

Nog meer mooie Funda finds:

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: in Zandvoort staat deze té mooie villa te koop
Sluiten