Funda finds: een villa aan het Vondelpark mét jaloersmakende buitenkeuken

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit keer brachten onze vrienden van Froot een geweldig pand bij ons onder de aandacht: een prachtige villa aan het Vondelpark mét een buitenkeuken. Wow.

Meer funda finds? Wat dacht je van dit kasteel in Noord-Brabant, mét een zwembad in de achtertuin.

Een prachtig ruim huis, op een toplocatie in Amsterdam, met een (in onze hoofdstad zeldzame) tuin én buitenkeuken. Tja, daar moet je natuurlijk wel even iets voor neertellen: € 2.795.000 om precies te zijn. Maar dan heb je ook wat!

Deze villa aan het Vondelpark is een Rijksmonument in de stijl van Art Nouveau en Jugendstil, gebouwd in 1896. Hoewel het pand enkele jaren geleden is gerestaureerd, zijn de monumentale details – gelukkig! – behouden.

Zo verwijzen de lambrisering en omlijsting van de deuren en ramen naar de achttiende eeuw en pronkt in de woonkamer een sierlijke plafondschildering.

De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 302 vierkante meter én een zonnige tuin van 83 vierkante meter. Oh, en laten we dan de buitenkeuken ook niet vergeten..

tuin amsterdam
buitenkeuken

Dit vind je vast ook leuk:

Altijd al in een stijlvolle woonboot willen binnenkijken óf wonen? Kijk dan hier.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze prachtige villa aan de Willemsparkweg – check dan de advertentie op Funda.

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een villa aan het Vondelpark mét jaloersmakende buitenkeuken
Sluiten