Funda finds: deze luxe villa in Amersfoort is een prachtplaatje

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week hebben we dit pareltje in Amersfoort gevonden.

Een mooi kleurenpalet, mintgroen in de slaapkamer en een bijzondere eettafel, dit huis heeft het allemaal.

funda amersfoort

We overdrijven niet als we zeggen dat we met een groot huis te maken hebben. Deze villa is imposant, en dat mag gezien worden. Je benadrukt de grootte van een ruimte bijvoorbeeld door een groot schilderij op te hangen, zoals je links op de foto kunt zien.

Kijk trouwens ook even naar de ongebruikelijke vorm van de eettafel. Eerlijk is eerlijk, met zo’n zigzaggend patroon lijkt ons dit niet de beste eettafel voor een gezellig kerstdiner, maar op gebied van design is het wel een hoogtepuntje.

funda amersfoort
funda amersfoort

In de woonkamer staan de meubels wat dichter op elkaar, wat het meteen een stuk gezelliger maakt. In plaats van een salontafel is er gekozen voor een ronde poef, waar veel kaarsjes op te vinden zijn. Wij kunnen ons gemakkelijk voorstellen hoe gezellig deze woonkamer ‘s avonds is.

funda amersfoort

Een stijlvolle keuken, check! Het donkere hout en de antraciet-kleurige vloer contrasteert mooi met het witte keukeneiland. De keukenkastjes zijn greeploos, waardoor de look van de hele keuken mooi strak is. Deze stijl is doorgetrokken naar de witte keukenkastjes. Ook een uitstekende oplossing bij grijpgrage kinderhandjes.

funda amersfoort
funda amersfoort

Waar de rest van de villa vrij eenstemmig is qua kleur, wijkt de slaapkamer daar een beetje vanaf. Hier is namelijk gekozen voor een mintgroene accentmuur, die doorgetrokken wordt in het zachte kleed en andere accessoires. Mooi! Uiteraard komt het warme hout van de rest van het interieur ook nog terug, maar dan door de vloer en de nachtkastjes.

funda amersfoort
funda amersfoort

Het toilet ziet er meer dan luxe uit. Zo’n prachtige wand, daar zeggen wij geen nee tegen! Ook zo enthousiast geworden over dit prachtige huis in Amersfoort? Dan hebben we goed nieuws, want het staat hartstikke te koop. Voor € 1.375.000 k.k. is het huis van jou. Meer foto’s én informatie vind je natuurlijk op Funda.

Op zoek naar een huis met twee práchtige kinderkamers? Dan is dit huis in Rotterdam toch echt wel een topper:

Funda finds: dit woonhuis in Rotterdam heeft twee prachtige kinderkamers én een kickass glijbaan

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: deze luxe villa in Amersfoort is een prachtplaatje
Sluiten